GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η κακοκαιρία χτυπάει και πάλι – Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία

Η “Χιόνη” ήρθε και στον Έβρο, και ήδη έφερε τα πρώτα της χιόνια.

Η “Χιόνη” ήρθε και στον Έβρο, και ήδη έφερε τα πρώτα της χιόνια.

Προς το παρόν σε περιοχές με μεγάλο υψόμετρο. ωστόσο δεν υπάρχει κάποια ανησυχία, καθώς όπως εξηγεί ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς, το καιρικό φαινόμενο παρακολουθείται από την Πολιτική Προστασία προκειμένου να αποφευχθούν οποιαδήποτε προβλήματα, πάντα στη λογική του προλαμβάνειν.

“Ενδεχομένως να χρειαστεί να ληφθούν επιπλέον μέτρα, ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες, όποτε το φαινόμενο θα γίνει εντονότερο, και ίσως να χρειαστεί και διάνοιξη δρόμων, ωστόσο σύμφωνα με τις προβλέψεις, μέσα στο επόμενο 24ωρο, η κατάσταση φαίνεται πως θα βελτιωθεί, περιμένουμε εντούτοις τις προβλέψεις της ΕΜΥ” υπογράμμισε.

Αυτό πάντως που φαίνεται να ανησυχεί, είναι το τι θα γίνει στη Βουλγαρία, πάντα σε συνάρτηση με τα καιρικά φαινόμενα: Το ενδεχόμενο της ανόδου της θερμοκρασίας στη γείτονα χώρα, θα έχει ως φυσικό επακόλουθο, την τήξη των πάγων και του χιονιού, κάτι που μεταφράζεται ώς άνοδο της στάθμης του ποταμού Άρδα, νερό το οποίο θα διοχετευτεί στην περιοχή μας.

“Θέλουμε να ελπίζουμε πως το επόμενο διάστημα η Βουλγαρία θα διαχειριστεί καλύτερα το όλο ζήτημα, και δεν θα έχουμε ξαφνική αποδέσμευση νερού, και θα γίνει σταδιακά” κατέληξε ο Δημήτρης Πέτροβιτς.