GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σε εξέλιξη δημοσκόπηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και όχι μόνο

Άλλη μια τηλεφωνική δημοσκόπηση πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και αφορά κυρίως το Δήμο της Αλεξαν...


Άλλη μια τηλεφωνική δημοσκόπηση πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και αφορά κυρίως το Δήμο της Αλεξανδρούπολης.

Οι ερωτήσεις κλασικές πλέον, ως προς τους υποψηφίους δημάρχους Λαμπάκη, Μιχαηλίδη, Ζαμπούκη, Λαζόπουλο, Μυτηλινό και Δευτεραίο για τον αν τους εμπιστευόμαστε ως πρόσωπα, αν γνωρίζουν καλά τα προβλήματα της πόλης, αν τους κρίνουμε πετυχημένους επαγγελματίες, ποιος πιστεύουμε ότι θα κερδίσει στον πρώτο γύρο, ποιόν θα ψηφίζαμε ανάμεσα στους συνδυασμούς που μπορεί να προκύψουν για το δεύτερο γύρο.

Επίσης υπάρχει ερώτηση για το ποιο πιστεύουμε ότι είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της πόλης και αν κρίνουμε πετυχημένη την θητεία του νυν δημάρχου Ευάγγελου Λαμπάκη.

Αμέσως μετά οι ερωτήσεις αφορούν τις Περιφερειακές εκλογές και ποιόν υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜΘ θα ψηφίζαμε.

Κλείνοντας η δημοσκόπηση ρωτά ποιο κόμμα ψηφίσαμε στις προηγούμενες εκλογές, τι θα ψηφίζαμε αν γινόταν αύριο Εθνικές εκλογές, ποιόν βουλευτή, και τι θα ψηφίσουμε στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Αν σας τηλεφωνήσουν απαντήστε…