GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το τελευταίο αντίο στον Γρηγόρη Ακριβόπουλο – Κηδεύτηκε στη γενέτειρά του στην Χαλκιδική

-Βρέθηκαν στην κηδεία του φίλοι από την Ξάνθη το πρωί της Κυριακής -Στεφάνι κατέθεσε “ο αδελφός του” Μανώλης Μητσιάς  Το τελευταίο α...

-Βρέθηκαν στην κηδεία του φίλοι από την Ξάνθη το πρωί της Κυριακής
-Στεφάνι κατέθεσε “ο αδελφός του” Μανώλης Μητσιάς 

Το τελευταίο αντίο στον Γρηγόρη Ακριβόπουλο είπαν το πρωί της Κυριακής στα Ριζά Χαλκιδικής συγγενείς, φίλοι και γνωστοί του πρώην Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη που έφυγε από την ζωή. 

Ο Γ. Ακριβόπουλος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε για μεγάλο χρονικό διάστημα, και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 69 ετών. 

Γεννημένος στις 15 Φεβρουαρίου του 1946, προερχόταν από πολιτική οικογένεια και διατέλεσε τη δεκαετία του '90 Γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη, ενώ προσφάτως υπηρέτησε ως Υποδιοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης. Σπούδασε στην Ανωτέρα Σχολή Υπομηχανικών ενώ η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη σε όλους όσοι τον γνώριζαν και συνέπεσε χρονικά με την επίσκεψη του Ανδρέα Λοβέρδου στην Ξάνθη με τον οποίο διατηρούσε επί σειρά ετών άριστες φιλικές σχέσεις. 

“Είμαι συγκλονισμένος από την απώλεια του Γρηγόρη Ακριβόπουλου. Η οικογένεια αυτή είναι οικογένειά μου. Αυτό που σας λέω δεν είναι πολιτικάντικο. Είναι οικογενειακό θέμα” δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος πριν ξεκινήσει τις δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ με αφορμή τις εκλογές για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. 

Στην κηδεία του Γ. Ακριβόπουλου βρέθηκαν και μερικοί φίλοι του από την Ξάνθη όπως ο κ. Αχιλλέας Τσαρτσάρας, επίσης πρώην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, ο Σωτήρης Μπαϊρακτάρης, ο Δημήτρης Βορίδης, ο Θανάσης Τριανταφυλλίδης καθώς και οι Χρήστος Κεσουδάκης και Ιπ. Καμαρίδης. 

Τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο θανών τα πέρασε ιδιαίτερα δύσκολα, ενώ φαίνεται πως λίγοι ήταν αυτοί που αν και είχαν ευνοηθεί αρκετά από τον ίδιο την εποχή που βρισκόταν σε θέσεις ευθύνης, του συμπαραστάθηκαν. 

Η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε συλλυπητήρια επιστολή ενώ κάτι αντίστοιχο έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης. 

Η οικογένεια του ζήτησε αντί για στεφάνια να κατατεθούν χρήματα στον Σύλλογο Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών “Στοργή” με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που έχει ως αντικείμενο τη στήριξη οικογενειών με παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο. Ανάμεσα σε αυτούς που κατέθεσαν στεφάνι στην κηδεία του Γ. Ακριβόπουλου και ο “αδελφός” του Μανώλης Μητσιάς. 

Η ανακοίνωση της Νομαρχιακής 
Με λύπη μας σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε για την μεγάλη απώλεια του συντρόφου Γρήγορη Ακριβόπουλου.

Ο Σύντροφος Ακριβόπουλος ήταν για το ΠΑΣΟΚ αγωνιστής στις ιδέες, δείγμα ηθικής και προστάτης της αλήθειας.

Πρόσφερε στο ΠΑΣΟΚ τα μέγιστα και η παρουσία του ως Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής αλλά και ως απλό μέλος μετέπειτα, κοσμούσε το κίνημα μας στον νόμο.

Τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του και στους οικείους του.

Καλό Παράδεισο Σύντροφε Γρηγόρη Ακριβόπουλε.
Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ξάνθης