GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Βροχή» οι συλλήψεις σε Κομοτηνή, Καβάλα και Έβρο για ναρκωτικά, παρεμπόριο και κλοπές

Συνελήφθη το Σάββατο 13-6-2015 το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, με τη συ...

Συνελήφθη το Σάββατο 13-6-2015 το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, 33χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 6,1 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.   
   
Συνελήφθη το Σάββατο 13-6-2015 το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, 19χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, οι οποίες και κατασχέθηκαν.      

Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, σε βάρος 22χρονου ημεδαπού, διότι, όπως προέκυψε, το μεσημέρι της Παρασκευής 12-6-2015, αφαίρεσε από εργοτάξιο, στην Κομοτηνή, μία μπαταρία από γεννήτρια ρεύματος.

Συνελήφθη το Σάββατο 13-6-2015 το πρωί, στο χώρο της λαϊκής αγοράς στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 49χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι αποπειράθηκε να αφαιρέσει από την θήκη καροτσιού 32χρονης ημεδαπής, ένα πορτοφόλι, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθόσον έγινε αντιληπτός από την ίδια και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Συνελήφθη το Σάββατο 13-6-2015 το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 34χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Σενεγάλης, διότι κατελήφθη να ασκεί πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση είδη παρεμπορίου (γυαλιά ηλίου, ρολόγια, αναπτήρες, ζώνες, κολόνιες, φακούς κ.α.) στερούμενος της απαιτούμενης άδειας. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη, ενώ επιβλήθηκε στον 34χρονο το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.