GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“Τα έσπασαν” και άνοιξαν τον δρόμο οι οδηγοί στην Ξάνθη (+VIDEO)

-Κατέστρεψαν τις πινακίδες σήμανσης και έδωσαν σε κυκλοφορία τον δρόμο -Απηύδησαν  από την πολύμηνη αναμονή των έργων στην Ε.Ο. Ξάνθης...

-Κατέστρεψαν τις πινακίδες σήμανσης και έδωσαν σε κυκλοφορία τον δρόμο
-Απηύδησαν  από την πολύμηνη αναμονή των έργων στην Ε.Ο. Ξάνθης-Πετεινού

Στην κυκλοφορία έδωσαν για ακόμη μια φορά οι οδηγοί της Ξάνθης την Επαρχιακή Οδό Ξάνθης – Πετεινού, παρακάμπτοντας και καταστρέφοντας τις πινακίδες απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Άγνωστοι, κατέστρεψαν τις πινακίδες STOP καθώς και τα απαγορευτικά κιγκλιδώματα τα οποία μάλιστα διέλυσαν και στη συνέχεια πέταξαν στα γύρω χωράφια, δίνοντας και πάλι σε κυκλοφορία την Ε.Ο. Ξάνθης-Πετεινού στο ύψος της γέφυρας του Περιφερειακού. Όπως είναι γνωστό, ο δρόμος έχει τεθεί εκτός κυκλοφορίας στο ύψος της γέφυρας λόγω έργων, τα οποία ωστόσο έχουν παγώσει δημιουργώντας έντονη δυσφορία στους διερχόμενους οδηγούς, με τη διέλευση των οχημάτων να πραγματοποιείται μέσω αγροτικής παράκαμψης, η οποία βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. 

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα οι οδηγοί άνοιξαν μόνοι τους τον δρόμο, ενώ την περασμένη Παρασκευή ο δρόμος έκλεισε ξανά, για μερικές όμως μόνο ώρες, μιας και οι πινακίδες και οι προειδοποιητικοί κώνοι που είχαν τοποθετηθεί… έκαναν φτερά. Οδηγοί και αρχές έχουν επιδοθεί σε ένα άτυπο παιχνίδι κλεφτών και αστυνόμων, με τους πρώτους να μην παρουσιάζονται πρόθυμοι να συμβιβαστούν με την ιδέα του ότι ο δρόμος πρέπει να μένει κλειστός, και τους δεύτερους να προσπαθούν, μάταια, κάθε τόσο να σταματήσουν την κυκλοφορία. 

Πλέον η διέλευση των οχημάτων πραγματοποιείται σχεδόν απρόσκοπτα, με το σύνολο των οδηγών, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, να κάνουν χρήση του δρόμου διερχόμενοι κάτω από τη γέφυρα του Περιφερειακού. Άγνωστο παραμένει το πότε θα ολοκληρωθούν τελικώς τα έργα, και θα δοθεί επισήμως σε κυκλοφορία τόσο ο δρόμος, όσο και ο Περιφερειακός.   

Δεν υπάρχουν σχόλια