GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βανδάλισαν εκκλησάκι στην ορεινή Ξάνθη. Το έσπασαν και το έκαψαν! (+VIDEO)

-Το έσπασαν, το έβαλαν φωτιά και αφαίρεσαν ότι υπήρχε μέσα σε αυτό.  Θύμα απίστευτου μένους και αδικαιολόγητης οργής έπεσε το εκκλ...



-Το έσπασαν, το έβαλαν φωτιά και αφαίρεσαν ότι υπήρχε μέσα σε αυτό. 

Θύμα απίστευτου μένους και αδικαιολόγητης οργής έπεσε το εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης  που βρίσκεται βορειανατολικά της ορεινής Ξάνθης, στον ορεινό εναλλακτικό δρόμο που συνδέει την πόλη της Ξάνθης με τα Κιμμέρια. 

Άγνωστοι δράστες έσπασαν, χρησιμοποιώντας προφανώς κάποιο οικοδομικό εργαλείο (ενδεχομένως βαριοπούλα), τους τοίχους από το εκκλησάκι ενώ στη συνέχεια το έβαλαν φωτιά, προκαλώντας μεγάλες φθορές σε αυτό. Ακολούθως αφαίρεσαν όσα αντικείμενα υπήρχαν στον εσωτερικό χώρο, αφήνοντας ως παρακαταθήκη σπασμένα μπουκάλια και γυαλιά. 

Το εκκλησάκι βρίσκεται στην ορεινή επαρχιακή οδό που συνδέει την πόλη της Ξάνθης με τα Κιμμέρια, που χρησιμοποιείται συχνά από περιπατητές της περιοχής.



10 σχόλια

  1. To εκκλησάκι βρίσκεται στον ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ και το διέλυσαν με απίστευτο μίσος και βαρβαρότητα εγκάθετοι του Τούρκικου Προξενείου της Κομοτηνής.Μάθαμε να λέμε την αλήθεια με το όνομά της και δεν μας ενδιαφέρει ούτε η γνώμη των ξεπουλήμενων πολιτικάντιδων , ούτε το τι θα πουν τα γίδια των κομματικών μαντριών.Όσο για τους καλοθελητές που προέβησαν σε αυτήν την ιεροσυλία θα το πληρώσουν σύντομα πολύ ακριβά.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. den einai ston dromo gia t pomakoxoria file mou. einai pros t kimmeria opos pas meta t kalamou t ekklisia kai ekei dn exei kai spitia einai olo dasos, ego pao gia perpatima ekei opos k polu kosmos.

      Διαγραφή
  2. Aνεβαίνεις από ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ μετά το εστιατόριο ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΚΟΡΤΖΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΑΝΩ .Εαν αυτό λογίζεται δρόμος προς τα Κιμμέρια μάλλον δεν είσαι από την Ξάνθη.Και να ξέρεις ότι το διέλυσαν με απίστευτο μίσος και βαρβαρότητα εγκάθετοι του Τούρκικου Προξενείου της Κομοτηνής.Μάθαμε να λέμε την αλήθεια με το όνομά της και δεν μας ενδιαφέρει ούτε η γνώμη των ξεπουλήμενων πολιτικάντιδων , ούτε το τι θα πουν τα γίδια των κομματικών μαντριών.Όσο για τους καλοθελητές που προέβησαν σε αυτήν την ιεροσυλία θα το πληρώσουν σύντομα πολύ ακριβά.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kai an sinexiseis re file vgaineis s kimmeria.... dn xreiazetai na koyrasteis kai na pas mexri ekei g t n epivevaioseis des s google maps! k mias k eisai apo t xanthi, poio akrivos pomakoxori sunantas ekei?

      Διαγραφή
  3. Με την ίδια λογική ....kai an sinexiseis re file vgaineis s kimmeria...ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΡΦΙ ΙΣΙΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΟΣΠΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΣ ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ..dn xreiazetai na koyrasteis.. ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ Δ.ΣΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΑΨΕΙ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ .ΟΥΤΕ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΑΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KAI ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΙΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ : ΕΧΙΝΟΣ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ - ΜΥΚΗ - ΣΜΙΝΘΗ - ΩΡΑΙΟ - ΣΕΛΕΡΟ - ΦΙΛΙΑ - ΣΙΜΑΝΤΡΑ - ΕΥΛΑΛΟ - ΕΡΑΣΜΙΟ - ΓΡΗΓΟΡΟ - ΑΜΑΞΑΔΕΣ - ΗΛΙΟΠΕΤΡΑ - ΚΥΡΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ
    ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ , ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ DEB ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ , ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΣΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΓΚΟΔΟΣΙΔΗ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24 ΩΡΟ ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. mpa min to les dn t paizoun oli t mera, filane k t grafeia t Xrysis Aygis.... dn xero an xereis kai pou briskontai auta epeidi apo sintetagmenes mia xara vlepo ta pas.... asxeta p ola t xoria p aneferes dn exoun kamia sxesi m t meros p vrisketai t ekklisaki, p opos xeroume pane oloi k xemouniazontai ekei pano!

      Διαγραφή
  5. ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. NA ΔΕΙΣ ΑΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΜΟΥΝΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΤΡΥΠΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΧΜΕΤ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΛΕΗΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο φιλε πες τα... Και οποιος νοιωθει τουρκος να παει στην πουτανα την τουρκια... Δεν εχει καμια θεση εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή