GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



“Μαλλιά κουβάρια” στα επείγοντα με πρωταγωνιστή Ξανθιώτη Βουλευτή!

-Λίγο έλειψε να του επιτεθούν οι νοσοκόμες όταν τους ζήτησε τον λόγο για την καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση  -«Εσείς φταίτε για όλα. Ήμασ...


-Λίγο έλειψε να του επιτεθούν οι νοσοκόμες όταν τους ζήτησε τον λόγο για την καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση 
-«Εσείς φταίτε για όλα. Ήμασταν επτά νοσοκόμες και μείναμε μόλις τρεις!» φώναζε η εφημερεύουσα νοσοκόμα 

Σε ρινγκ κόντεψε να μετατραπούν τα Επείγοντα Ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης το απόγευμα της Πέμπτης, όταν εκτυλίχθητε φραστικό επεισόδιο με πρωταγωνιστές εργαζόμενους στο Νοσοκομείο, Ξανθιώτη Βουλευτή αλλά και ασφαλισμένους που περίμεναν στη σειρά να εξυπηρετηθούν. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο βουλευτής Ξάνθης της ΝΔ κ. Αλέξανδρος Κοντός βρέθηκε με συγγενικό του πρόσωπο το απόγευμα της Πέμπτης στα Επείγοντα του Γ.Ν. Ξάνθης, και όταν ζήτησε τον λόγο της καθυστέρησης στην εξυπηρέτηση από πλευράς των εργαζομένων βρέθηκε προ εκπλήξεων, καθώς μια εκ των εφημερευουσών νοσοκόμων ξέσπασε στο πρόσωπο του ιδίου, θεωρώντας πως ως βουλευτής φέρει ευθύνες για την υποβάθμιση των παρεχόμενων ιατροφαρμακευτικών υπηρεσιών του Νοσοκομείου Ξάνθης λέγοντας μεταξύ άλλων πως «από επτά νοσοκόμες που ήμασταν έχουμε μείνει μόνο τρεις» και συνεχίζοντας λέγοντας πως «τώρα θα περιμένεις».

Η έκρηξη της νοσοκόμας ήταν αρκετή να προκαλέσει αντίστοιχες αντιδράσεις και στους παριστάμενους ασφαλισμένους που άρχισαν με τη σειρά τους να επιρρίπτουν ευθύνες με “έντονες” εκφράσεις στον βουλευτή για την ταλαιπωρία τους, με την ατμόσφαιρα να ηλεκτρίζεται απειλητικά και τον ίδιο να παρακολουθεί το ξέσπασμα των ασφαλισμένων, χαρακτηριστικό του κλίματος δυσφορίας που επικρατεί στους πολίτες. 

37 σχόλια

  1. Λαμογιο κοντε, τι νομισες?οτι ο κοσμος ειναι βλακες, και δεν ξερουνε τι καθηκι εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοντέ την άλλη φορά θα φας σούτια...γκε γκε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αφου εχει λεφτα γιατι δεν παει σε ιδιωτικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατι να παει σε ιδιωτικο αφου στο νοσοκομειο τα πληρωνεις εσυ.....κοροιδο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όλα εδω πληρώνονται..αληταριά... διαλύσατε με τα μνημόνια την Παιδεια, Υγεια και ζητάτε τα ρέστα... έρχεται η ωρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τιποτα δεν πληρωνεται εδω, τιποτα !!
    αυτα εινια λογια παρηγοριας !!!

    αυτοι ζουνε μια χαρα εσενα σε τρωει το αγχος !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστευω στην δικαιοσύνη του λάου. Μπορεί να τον εξαπάτησαν με ψευτικές ελπιδες και με απειλές για το μελλον το δικό του και τον παιδιών του και να αρπάρξαν την ψήφο του. Αλλά η μετεπειτα πολιτική τους πορεία εδειξε ότι μόνο για τα προσωπικά τους συμφεροντα νοιάζονταν. Τώρα όμως που βιώνουμε όλοι μας αυτες τις καταστασεις, μπορούμε να καταλάβουμε πλέον τους ¨Μαυρογιαλούρους¨ και να τους ¨στείλουμε¨εκεί που ανήκουν! Για αυτό πρεπει σε κάθς τους δημόσια εμφανιση να τους θυμήζουμε ότι αυτοί μας εφεραν σε αυτα τα χάλια. Και δεν μιλώ μόνο για τον συγκεκριμένο,αναφέρομαι σε 'ολους αυτούς της τρικολόρε κυβερνησης.....ΟΥΣΤ!!!!!

      Διαγραφή
  7. Αλήθεια ήταν εκεί τον είδα, μαραμένο σε μια άκρη. Αν δεν ήταν πειθαρχικό και να έβγαιναν σε αργία το προσωπικό θα του ορμούσε μαζί με τους ασθενείς και τους συνοδούς. Ντροπή ο κόσμος υποφέρει και αυτοί ακόμη ψηφίζουν και ζουν μια χαρά. Τι ανάγκη έχει? Δεν παίρνει 230ευρω 15νθήμερο να δει την γλύκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΣΑΣ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ 5 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ.ΑΞΙΟΣ!!!!

      Διαγραφή
  9. Υπηρέτη του κ. Κοντού μάλλον δεν βλέπεις γύρω σου ότι υπάρχουν οικογένειες που ζουν με 250€ τον μήνα, μάλλον ξέχασες ότι ο Υπουργός σου ψήφισε μνημόνια, μάλλον ξέχασες ότι επί υπουργίας του έκλεισε ΣΕΒΑΘ, ΣΕΠΕΚ και ΖΑΧΑΡΕΩΣ και τώρα εισάγουμε όλα αυτά τα προϊόντα. Πες μου τώρα ποιος είναι ο κομπλεξικός ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά σας παρακαλώ μην μιλάτε έτσι για έναν :) «Άμισθο διευθυντή» :) ο οποίος πασχίζει για το καλό της Ξάνθης. Ξέρετε πόσο δύσκολα είναι να δουλεύετε και να μην πληρώνεστε επειδή είστε Άμισθος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν ειμαι υπηρετης κανενος αλλα εκμεταλευεστε τα παντα ακομη κι ενα προβλημα υγειας για να βγαλετε τα κομπλεξικα σας και μαλιστα απο τον καναπε σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χαχαχα! ο Κοντος φταίει που έκλεισαν?? ουστ ρε βολεψάκηδες που θέλατε κρατικά εργοστάσια για να τα πληρώνουμε όλοι μας ενώ μπαίναν μέσα! δηλαδή να έπαιρνες εσυ 250 ευρώ και οι άλλοι στα εργοστάσια αυτά που θα δουλεύαν 1 βδομάδα το χρόνο να παίρναν 2500!ξυπνήστε ρε, δείτε τι γίνεται δίπλα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. pe xa xa xa pes mas ligo poios pairnei 2500 onomata tha les giati mallon lamogio toy kontoy eisai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. pe xa xa
    mipos einai golden boys tis sekap poy ton ebale o kontos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. pe xa xa xa mallon esy prepei na xipnisis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. για πεστε βρε εξυπνάκηδες ποσα παίρναν στο ζαχάρεως και ΄ποση διάρκεια είχε η καμπάνια??ρωτήστε να μάθετε και μην τρώτε κουτόχορτο! για συγκρίνετε τα κρατικοδίαιτα εργοστάσια και το πώς δουλεύανε και αυτά του ιδιωτικού τομέα!αλλά αυτό θέλετε και χάσατε την ελπίδα σας τώρα που έκλεισαν!να γλείφατε για να μπέιτε εκέι να κάθεστε, να κλέβατε το προϊόντα τους, να πίνατε τον καφέ σας και να σας πληρώνουμε όλοι μας! σας κατέστρεψαν που έκλεισαν γιατί τωρα πρεπει να βρείτε καπου δουλειά που μπορεί να σας βάλουν να δουλέψετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για να μην μαλώνετε, κανείς δεν είπε ότι τα εργοστάσια έπρεπε να μείνουν κρατικά, μπορούσαν να πουληθούν σε Έλληνες επιχειρηματίες και όχι να κλείσουν και να ρημάξουν όπως είναι τώρα. Θυμήσου λίγο πριν κλείσουν πήραν κάποια εκατομμύρια ευρώ για εκσυγχρονισμό. Άραγε που πήγαν αυτά τα λεφτά; Τα πήραν οι εργαζόμενοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μα ρε φιλε, αν θυμάσαι προσπάθησαν να τα πουλήσουν αλλά ποιος θα τα έπαιρνε? στην ελλάδα από τις 10 ιδιωτικές εταιρείες έκλεισαν οι 8 γιατί η τοματα ερχόταν τζάμπα από την κινα..ποιος θα επενδυε σοβαρός σε μια επιχείρηση που δεν είχε κανένα μέλλον?και με σεπεκ τα ιδια για το χοιρινο.και τη ζαχαρη τη βγάλαν σε δημοπρασία και κανείς έλληνας δεν τη χτύπησε, κατι γάλλοι ακουσα την πήραν.εδώ η σεκαπ που χει τσιγαρα και αμαν κανανε να την παρουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. gia na deis poso blakas eisai h sekap epairne daneia apo tin agrotiki kai den epairne epidotisis kai ta daneia eixan to ypsilotero epitokio alla eisai toso blakas poy akoys tis mpoyrdes poy leei o kathe malakas opote esy den pliroses tipota tosa hronia re vlaka ashete mpoyrdologe ta 30 ekatomyria tis sebath epi rapti isos xereis ti eginan afoy eisai gliftroni toy kontoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. βρε γελοίο ανθρωπάκι, που το παίζεις και γνώστης!πανηλίθιε τύπε μεγαλομέτοχος σε όλα τα συνεταιριστικά ήταν η αγροτική, το ίδιο καθεστώς ίσχυε για όλους βλάκα!άρα ότι γιναν τα λεφτά που δίνονταν για τον έναν γίνονταν και για τον άλλον, η αγροτική τα διαχειριζόταν γλειφτρόνι του συστήματος και της ξάπλας..πες εσυ ποιος τα φαγε ξερόλα, παπαγαλάκι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ta 30 ekatomiria tis sebath xeroyme poios ta efage;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. re paidia to 30 ekatomyria apo pou vgainei?ap ta site i ap oti leei o kathenas mas??giati an kapoios ontos ta troge kai eseis apla to lete xoriw na pate sti dikaiosyni simainei oti kai seis pirate to katiti sas!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προβλέπω να βγαίνει η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια σε αργ'ια γιατί με τον νέο νόμο είναι επίορκος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. gia na deis poso vlakas eisai pes posa pairnei enas ergazomenos me 20 hronia doyleias kai posa pairnei enas proistamenos h dieytidis poy ebale o boyleytis soy re vlaka ashete mpoyrdologe h plaka einai oti o anthropos to paizei kai sineteristis tha vgei o paltatzis apo ton tafo kai tha sas arhisei sta klotsidia gliftronia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ta 30 ekatomiria eihan egrithi epi ypoyrgias kontoy kai proedros itan o raptis akoma ta psahnoyn to cd me ta oikonomika stoihia tis sebath exafanistike opos to cd me ti lista lagard

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είμαι σίγουρος ότι το όλο θέμα θα το θάψει η διοίκηση του νοσοκομείου, γιατί εάν η νοσοκόμα παραδεχτεί ότι είπε κάτι τέτοιο θα βγει σε ΑΡΓΙΑ Ν. 4093. Οπότε είμαι σίγουρος ότι θα πουν ότι δεν έχει συμβεί τίποτα από αυτά που γραφεί το δημοσίευμα. Πάλι τρελούς θα προσπαθήσουν να μας βγάλουν οι Κυβερνώντες. Να δούμε πότε θα ξεσηκωθεί ο κόσμος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. an ontos egine kati tha to epivevaionan o syllogos giatron kai nosileyton,apokliete na to krivan giati einai me to syriza.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η νοσοκόμα θα βγει άμεσα σε αργία είτε μηλήσει είτε όχι γι΄αυτό πρέπει να ζητήσει άμεσα συγγνώμη από τον κυριο βουλευτή άμεσα. Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΟΡΚΗ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όλοσ ο λαός της Ξάνθης ζητά την άμεση παραδειγματική τιμωρία της επιόρκης δημοσίου υπαλλήλου νοσοκόμας - Απόλυση τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο κύριος βουλευτής πήρε τις ψήφους τόσων χιλιάδαν ανθρώπων με ποιο δικαιώμα μια απλή δημόσιος υπάλληλος του φέρεται έτσι.Να εφαρμοστεί ο νόμος του Πρωθυπουργού μας Αντώνη Σαμαρά για τις απολύσεις επίορκων δημοσίων υπαλλήλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. bgalte oloi ta apothimena sas sto onoma mias nosokomas poy yparxei mono sti fantasias sas!!!!xaxa!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ποιανού νόμος είναι ; Του Σαμαρά ; ΧΑΧΑΧΑΧΑ Βρε τον 4093 τον επέβαλε η Τρόικα και είναι το Μνημόνιο 3. Έτσι για να ξέρετε και τι σας γίνεται παπαγαλάκια της εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. O κοντος δεν επρεπε να κυκλοφορει στην ξανθη...ντροπη...με ψηφους απο το δροσερο με 50ρηκο μεσα στο φακελλο..βγηκε...Παιρνει 10χιλ το μηνα και κυκλοφορει με saab και καθιστε μαλωνετε μεταξυ σας εσεις.....επι θητειας του κλεισανε ολα τα εργοστασια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο νόμος 4093 ήταν σχέδιο του Πρωθυπουργού μας του Αντώνη απλώς επειδή υπήρχαν κάποιες διατάξεις που έμοιαζαν αντιλαϊκές αλλά ήταν αναγκαίες έβαλε την τροϊκα τεχνηέτως να τον εμφανίσει ως δικό της νόμο για να μην έχει πολιτικό κόστος Τι νομίζεται οτι ο προθυπουργός μας δεν είναι έξυπνος ή μήπως τον έχετε για αφελή ..ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ...Η ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΟΡΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ..ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ (ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΗΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΥΣΑ)!!!
    ΝΕΑ ΔΥΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!!
    Υ.Γ.:ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΝΥΜΟ ΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΝΟΣΗΛΕΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΗΕΣΙΑΚΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗ...ΤΩΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. παιδιά μάθαμε τι έγινε!!πηγε ο Κοντός νοσοκομείο, περασε από μπροστά του η νοσηλεύτρια, χαιρετήθηκαν και μετα πήρε τον ανταποkριτή του CNN στην Ξάνθη για να κάνει το κομμάτι της και του είπε:ασε, ειδα τον κοντο στο νοσοκομείο και τον έκανα 5 παρα 2!δεν ήξερε από που να φύγει!που να φανταστί η καημένη οτι θα γινοταν πρωτοσέλιδο και θα ψαχναν όλι να δουν τι έγινε και πώς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή