GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Μας περνάνε για πρόβατα αλλά μην περιμένουν να κάνουμε και μπεεε»

«Πιθανόν όλοι μας το βλέπουμε αλλά λίγοι τολμούν να πούνε ότι σήμερα, ζούμε σε μια κατοχή και κάποια στιγμή πρέπει κάποιοι να αποφασίσου...

«Πιθανόν όλοι μας το βλέπουμε αλλά λίγοι τολμούν να πούνε ότι σήμερα, ζούμε σε μια κατοχή και κάποια στιγμή πρέπει κάποιοι να αποφασίσουν ώστε αυτό το πράγμα να τελειώσει  ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα στην πατρίδα μας να έχει μέλλον» ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής με το Ε.ΠΑ.Μ. Ξάνθης κος Ιπποκράτης Καμαρίδης μιλώντας στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα, εξηγώντας πως  «αλίμονο εάν περιμένουμε έναν αρχηγό να μας σώσει εάν δεν κινηθούμε όλοι. Τον τελευταίο καιρό βλέπω ότι περισσότερος κόσμος σηκώνεται από τον καναπέ, όχι όμως αρκετός για να φέρει αυτή την ανατροπή που ο ίδιος ο κόσμος θέλει να δει για να έχουν τα παιδία μας μέλλον στην Ελλάδα».
 
Όπως σημείωσε ο ίδιος αναφερόμενος στις προτάσεις του Ε.ΠΑ.Μ. «εμείς λέμε όχι στο χρέος, γιατί είναι παράνομο και αυτό μπορούμε να το διεκδικήσουμε με μια νόμιμη οδό μέσω του διεθνούς δικαίου. Να μην υλοποιηθεί κανένας εφαρμοστικός νόμος γιατί όλα αυτά τα έχει υπογράψει μια παράνομη κυβέρνηση. Μιλάμε για την έξοδο από την ΕΕ και την επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα και αυτό είναι καθοριστικό για εμάς. Να τιμωρηθούν και να δικαστούν όσοι εγκληματίες μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση σήμερα και όχι μόνο, αλλά να πληρώσουν κιόλας».

Κληθείς να σχολιάσει για ποιους λόγους πρέπει ο Ξανθιώτης πολίτης να επιλέξει το Ε.ΠΑ.Μ. ο ίδιος ανέφερε πως
«καταλαβαίνουμε ότι μας περνάνε για πρόβατα αλλά μην ζητάνε να κάνουμε και μπεεεε. Ο Ξανθιώτης πρέπει να ψηφίσει ΌΧΙ, μέσα στο ΟΧΙ είναι το Ε.ΠΑ.Μ. γιατί είμαστε η μοναδική δύναμη που μιλάει για πράγματα που άλλοι δεν τολμούν, μιλάμε για μια πραγματική κατοχή».