GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Μας είπαν ή βουλιάζουμε ή αλλάζουμε. Εμείς βουλιάξαμε, πως θα αλλάξουμε;»

«Βιώνω ότι βιώνουν οι περισσότερες οικογένειες σήμερα στην περιοχή μας. Όνειρα που είχαμε κάνει για εμάς και τα παιδιά μας έχουν καταρρα...

«Βιώνω ότι βιώνουν οι περισσότερες οικογένειες σήμερα στην περιοχή μας. Όνειρα που είχαμε κάνει για εμάς και τα παιδιά μας έχουν καταρρακωθεί. Εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε ένα νέο ήθος, να σταματήσει αυτό που γίνεται εδώ και χρόνια» ανέφερε το πρωί της Δευτέρας μιλώντας στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα η κα Ιωάννα Ιντζέ  υποψήφια βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Ξάνθη.

«Μας είπαν ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε, βουλιάξαμε πως θα αλλάξουμε; Εμείς έχουμε μια ολοκληρωμένη και ρεαλιστική εθνική αντιπρόταση. Αυτοί τη στιγμή φύγαμε όλοι από το μαντρί γιατί δεν βλέπαμε μια ελπίδα. Στον κ. Καμμένο είδαμε αυτή την ελπίδα και για αυτό τον ακολουθήσαμε» επισήμανε η κα Ιντζέ για να συμπληρώσει πως «και τους άλλους τους είχαμε πιστέψει αλλά πέρασαν 30 χρόνια και δεν είδαμε τίποτα. Ζούμε κάθε μέρα τη βία, να μην μπορείς να σπουδάσεις το παιδί σου, να μην μπορείς να ζήσεις. Εμείς δεν λέμε ότι έχουμε ένα μαγικό ραβδί και ότι στις 7 του μήνα θα τα λύσουμε όλα αλλά έχουμε προτάσεις για να γίνουμε ανταγωνιστικοί. Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι τον έχουνε εξαπατήσει. υπάρχουν και αυτοί που λένε ότι εγώ θα τους δώσω ακόμη μια ευκαιρία, εγώ δεν θα τους δώσω αυτή την ευκαιρία».