GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Να πληρώσουν αυτοί που δημιούργησαν την κρίση»

«Δεν έπεσα από τον ουρανό, ήμουν υποψήφια και το 2009. Συμμετέχω στην αριστερά από παιδί μιας και προέρχομαι από αριστερή οικογένεια. Νι...

«Δεν έπεσα από τον ουρανό, ήμουν υποψήφια και το 2009. Συμμετέχω στην αριστερά από παιδί μιας και προέρχομαι από αριστερή οικογένεια. Νιώθω ότι είναι αναγκαίο το να ασχοληθώ με τα κοινά, την παρούσα χρονική περίοδο με τα προβλήματα που έχουμε όλοι μας» ανέφερε στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα η κα Κεχαγιά Ευαγγελία υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη. 
 
«Το να είσαι αντιμνημονιακός απ’ όποιο χώρο και αν είσαι είναι καταρχήν καλό» τόνισε η ίδια σχολιάζοντας τις θέσεις των άλλων «μικρών» κομμάτων που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών, εξηγώντας πως  «πιστεύουμε ότι το χρέος δεν είναι διαχειρίσιμο, είναι τοκογλυφικό. Σε πρώτη φάση προτείνουμε τον έλεγχο του χρέους, να πληρώσουν αυτοί που δημιούργησαν την κρίση. Ο κος Καμμένος είναι ένα καινούργιο κόμμα, εμάς ο κόσμος μας ξέρει, είμαστε δίπλα του μέσα στα κοινωνικά μηνύματα».  

Όπως σημείωσε η ίδια ξεδιπλώνοντας τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τους αγρότες και την αγροτική πολιτική «άμεσα προτείνουμε το πάγωμα των χρεών των αγροτών, να γίνει καλλιεργητική κάρτα ώστε να μπουν οι καλλιέργειες σε μια σειρά. Έχουμε αστικοποιηθεί έχετε δίκιο γιατί δυστυχώς έχει αστικοποιηθεί όλη μας η κοινωνία, όμως υπάρχει η τάση της επιστροφής προς την αγροτική παραγωγή. Για αυτό πρέπει να έχουμε μια κατεύθυνση προς την παραγωγική γεωργία όχι να παίρνουμε τις επιχορηγήσεις για να βουλώνουμε τρύπες, δεν μπορούμε να πάμε μόνο με το καλαμπόκι και το σιτάρι».