GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η εργασιακή εφεδρεία «χτυπάει» το ΙΓΜΕ Ξάνθης. Μένει με 4 υπαλλήλους!

Μόνο 4 υπάλληλοι από τους 35 που απασχολούνται στο ΙΓΜΕ Ξάνθης σώζονται από το καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας, που τέθηκε σε εφαρμογή από...

Μόνο 4 υπάλληλοι από τους 35 που απασχολούνται στο ΙΓΜΕ Ξάνθης σώζονται από το καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας, που τέθηκε σε εφαρμογή από το πρωί της Δευτέρας.

Όπως έγινε γνωστό, με την εφαρμογή της εφεδρείας στο παράρτημα του ΙΓΜΕ Ξάνθης αυτό θα μείνει με 4 μόνο υπαλλήλους, οδηγώντας σε αφανισμό το ινστιτούτο στην Ξάνθη. Συγκεκριμένα κάποιοι από τους εργαζόμενους έχουν ήδη συμπληρώσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να βγουν στη σύνταξη, ενώ κάποιοι άλλοι θα ακολουθήσουν τον δρόμο της πρόωρης συνταξιοδότησης. 

Ένα μεγάλο μέρος των υπαλλήλων ωστόσο θα ενταχθεί στο καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας, το οποίο θα επιφέρει αρχικά δραματικές μειώσεις στις απολαβές τους με απώτερο στόχο βέβαια το να τους οδηγήσει στην απόλυση. 

Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να έχει αρνητικές επιπτώσεις για το μέλλον του παραρτήματος του ΙΓΜΕ στην Ξάνθη, και φυσικά για τους εργαζόμενους του οι οποίοι λόγω του εξειδικευμένου γνωστικού τους αντικειμένου θα είναι αρκετά δύσκολο να απασχοληθούν κάπου άλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια