GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απίστευτο περιστατικό στο ελληνικό κοινοβούλιο – Ξύλο και βρισιές μεταξύ βουλευτών

Ένα πρωτοφανές συμβάν –για τα ελληνικά πολιτικά δρώμενα– εκτυλίχθηκε νωρίς το μεσημέρι της 24ης Απριλίου στην Ολομέλεια της Βουλής.


Ένα πρωτοφανές συμβάν –για τα ελληνικά πολιτικά δρώμενα– εκτυλίχθηκε νωρίς το μεσημέρι της 24ης Απριλίου στην Ολομέλεια της Βουλής.

Πρόκειται για τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο ο οποίος δέχθηκε μπουνιά από τον Ανεξάρτητο πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνο Φλώρο. Ο κ. Γραμμένος δέχεται τις πρώτες βοήθειες στο Ιατρείο της Βουλής ενώ σοκαριστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από τη Βουλή.

Πληροφορίες θέλουν τους δύο βουλευτές πριν το επεισόδιο να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες. Η κατάσταση σε κάποια στιγμή ξέφυγε με τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κων/νο Φλώρο να γρονθοκοπεί τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης κ. Γραμμένο.

Μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο Φλώρος ισχυρίστηκε πως προηγήθηκε λεκτικό επεισόδιο εντός της αιθούσης για την άρση ασυλίας του Βελόπουλου. Συμφωνα με τον Φλώρο ειπώθηκαν τα εξής:

Κ. Φλώρος: Οι δικαστές θα κρίνουν τι θα γίνει με τον Βελόπουλο.

Β. Γραμμένος: Βούλωσε το εσύ σκουπίδι

Κ. Φλώρος: Άντε.

Β. Γραμμένος: Γ@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γα@@@ θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα θα το θυμάσαι παλιόπ@@.

Αμέσως μετά, οι δυο τους βγήκαν έξω από την αίθουσα και τότε ο Κωνσταντίνος Φλώρος τον έπιασε από το λαιμό και τον έριξε κάτω.

Η Ελληνική Λύση κάνει λόγο για απρόκλητη επίθεση, κεφαλοκλείδωμα, γρονθοκόπημα, Ο βουλευτής αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο ιατρείο της Βουλής και θα μεταφερθεί στο Γ.Ν.Α.

Αποβάλλεται για 15 μέρες από τη Βουλή ο Βασίλης Γραμμένος

Μετά το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της 24ης Απριλίου στην Ολομέλεια της Βουλής, με τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνο Φλώρο που γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο, πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις στην Βουλή.

Πιο συγκεκριμένα, άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της Βουλής καθώς αποφασίστηκε αποπομπή 15 ημερών για τον Κωνσταντίνο Φλώρο από τις εργασίες της, ενώ υπάρχει και αίτημα για άρση ασυλίας.

Βουλευτές επιχείρησαν να σταματήσουν τον Κωνσταντίνο Φλώρο

Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος που γρονθοκόπησε τον συνάδελφό του της Ελληνικής Λύσης

Ο Βασίλης Γραμμένος πεσμένος στο πάτωμα μετά την επίθεση του βουλευτή Φλώρου

Μετά το επεισόδιο ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλης. 







Δεν υπάρχουν σχόλια