GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Από νωρίς το πρωί Κλιμάκιο Αστυνομικών της Θεσσαλονίκης ερευνά την δολοφονία του Κ. Δαλακούρα. Όλα τα τελευταία νέα για τις δυο υποθέσεις που τάραξαν την Ξάνθη.

Έντονη ανησυχία για συσχετισμό των δυο υποθέσεων, όμως βρισκόμαστε σε αναμονή για το αποτέλεσμα των βαλλιστικών ερευνών, αλλά και των ...


Έντονη ανησυχία για συσχετισμό των δυο υποθέσεων, όμως βρισκόμαστε σε αναμονή για το αποτέλεσμα των βαλλιστικών ερευνών, αλλά και των ερευνών των τηλεφώνων.

Λίγο πριν τις 9 σήμερα το πρωί, έφτασε στην Ξάνθη και στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Καραλή, κλιμάκιο αστυνομικών από τη Θεσσαλονίκη, που ειδικεύεται σε παρόμοιες υποθέσεις, προκειμένου να ξετυλίξει το κουβάρι της στυγερής δολοφονίας του Ασφαλιστή Κ. Δαλακούρα. Την ίδια στιγμή οργιάζουν οι φήμες που εμπλέκουν τη δολοφονία του Κ. Δαλακούρα με την αυτοκτονία γνωστού επαγγελματία της Ξάνθης , ο οποίος βρέθηκε λίγες ώρες μετά από το πρώτο συμβάν που τάραξε την Ξάνθη, νεκρός μέσα στο σπίτι του.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο γνωστός επαγγελματίας της Ξανθιώτης αγοράς (είχε κατάστημα οπτικών), βρέθηκε στην καρέκλα του γραφείου του στο σπίτι, νεκρός και φέρει τραύμα στην δεξιά μεριά του κεφαλιού, ενώ όπως μάθαμε τον έψαχναν οι δικοί του από το μεσημέρι. 

 Οι αρχικές εκτιμήσεις δεν ενέπλεκαν τις δυο υποθέσεις μιας και στα γραφεία που βρέθηκε δολοφονημένος ο Κ. Δαλακούρας , δε βρέθηκε κάλυκας από τη σφαίρα που του αφαίρεσε τη ζωή και αναμένεται να προκύψει η συσχέτιση των δυο υποθέσεων ή όχι, από τις έρευνες που είναι σε εξέλιξη. Αξίζει να σημειωθεί πως από την αρχή, είναι πολύ επιφυλακτικές οι αρχές στη σύνδεση των δυο γεγονότων, καθώς αν δε γίνουν βαλλιστικές εξετάσεις τόσο για την υπόθεση της δολοφονίας, όσο και για την υπόθεση της αυτοκτονίας, αλλά και διεξοδικές έρευνες στα τηλέφωνα των δυο ανδρών, τίποτα δε μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά. Τραγική ειρωνεία;;; 

Και οι δυο άνδρες βρέθηκαν νεκροί από συγγενικά τους πρόσωπα, ενώ οι επιχειρήσεις τους βρίσκονται σε μικρή απόσταση.