GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Βούλιαξε» η παραλιακή ζώνη της Ξάνθης από Βούλγαρους. Περισσότερα τα Βουλγαρικά οχήματα από τα Ελληνικά, σε Άβδηρα και Μυρωδάτο

«Βούλιαξε» η παραλιακή ζώνη της Ξάνθης από Βούλγαρους… Περισσότερα τα Βουλγαρικά οχήματα από τα Ελληνικά, σε Άβδηρα και Μυρωδάτο ...


«Βούλιαξε» η παραλιακή ζώνη της Ξάνθης από Βούλγαρους…

Περισσότερα τα Βουλγαρικά οχήματα από τα Ελληνικά, σε Άβδηρα και Μυρωδάτο

Μια βόλτα να κάνει κάποιος μέσα στο Σαββατοκύριακο στην παραλιακή ζώνη της Ξάνθης και θα διαπιστώσει πως οι γείτονές μας Βούλγαροι κάνουν επέλαση στην περιοχή.

Στα 10 αυτοκίνητα τα 8 φέρουν πινακίδες Βουλγαρίας και ειλικρινά είναι ένα εντυπωσιακό νούμερο που δείχνει την άσχημη αν θέλετε πραγματικότητα, μιας και βλέπουμε τους Ξανθιώτες μετά βίας να μπορούν να επισκεφθούν τις παραλίες της περιοχής μας και τους γείτονες, που πρέπει να διανύσουν μεγαλύτερη απόσταση, να κατακλύζουν τις παραλίες μας.

Όχι, δεν εκφράζουμε αντίθεση σχετικά με την έλευση Βούλγαρων παραθεριστών στην περιοχή μας, αλλά καυτηριάζουμε την κατάντια στην οποία έχει οδηγηθεί ο Ξανθιώτικος λαός εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και της αποβιομηχάνισης, που έχουν ρημάξει οικονομικά την περιοχή μας.