GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τα διόδια ήρθαν για να μείνουν και να αυξηθούν, στέλνοντας στον αγύριστο την ιδέα των «Δεν πληρώνω». Ανίκανοι να διαχειριστούν το μεγάλο αυτό πρόβλημα των κατοίκων της περιοχής οι αυτοδιοικητικοί ταγοί;;;

Τα διόδια ήρθαν για να μείνουν και να αυξηθούν, στέλνοντας στον αγύριστο την ιδέα των «Δεν πληρώνω»…


Τα διόδια ήρθαν για να μείνουν και να αυξηθούν, στέλνοντας στον αγύριστο την ιδέα των «Δεν πληρώνω»…

Ανίκανοι να διαχειριστούν το μεγάλο αυτό πρόβλημα των κατοίκων της περιοχής οι αυτοδιοικητικοί ταγοί;;;

Σάλο προκάλεσε η είδηση που δημοσιεύσαμε στο φύλλο του Σαββάτου, σχετικά με την αύξηση των διοδίων που έρχεται από την πρώτη ημέρα του επόμενου έτους και όπως ήταν αναμενόμενο οι αντιδράσεις στα Social Media ήταν πάρα πολλές. Δυστυχώς όμως εμείς, ως απλοί θεατές, καθόμαστε και ανεχόμαστε όλη αυτή την ταλαιπωρία και την οικονομική αφαίμαξη χωρίς να αντιδράσουμε.

Τα διόδια ήρθαν για να μείνουν και για να αυξηθούν, βάζοντας πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη μας και στέλνοντας στον αγύριστο την ιδέα των «Δεν πληρώνω», ενώ την ίδια στιγμή αποδεικνύεται περίτρανα, πως αυτό το κίνημα «φούσκα», είχε ως πυρήνα την σημερινή Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό που εκπροσωπεί, μιας και από την ημέρα εκλογής τους, το υποτιθέμενο κίνημα εξαφανίστηκε εν ριπή οφθαλμού.

Το χειρότερο όλων βέβαια είναι πως από τα όσα μέχρι στιγμής βιώνουμε, μας δημιουργείται η απορία για το αν οι Αυτοδιοικητικοί Ταγοί της περιοχής είναι ανίκανοι να υπερασπίσουν την κοινωνία που υποτίθεται εκπροσωπούν ή όχι;;;

Και για να το δούμε κάπως διαφορετικά το θέμα θα σας πούμε πως είναι κοινή διαπίστωση ότι ο Περιφερειάρχης Χ. Μέτιος ενδιαφέρεται περισσότερο για το να βγαίνει φωτογραφίες σε διάφορες εκδηλώσεις που θεωρεί πως θα του δώσουν δημοσιότητα, παρά ασχολείται με ένα τόσο σοβαρό θέμα….