GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το ωραίο φύλο έκλεψε τις εντυπώσεις στην παρέλαση της Ξάνθης

Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι γυναίκες υπαξιωματικοί των μονάδων στην Ξάνθη στην πρωινή παρέλαση μαθητών και μονάδων της στρατιωτικής φρουρά...

Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι γυναίκες υπαξιωματικοί των μονάδων στην Ξάνθη στην πρωινή παρέλαση μαθητών και μονάδων της στρατιωτικής φρουράς Ξάνθης.

Παρέλασαν όλα τα σχολεία από την πόλη και τα Ειδικά Σχολεία από την Π.Ε. Ξάνθης, χωρίς να υπάρξουν οι συνήθεις υπερβολές στις στολές των μαθητριών και μαθητών που παρέλασαν όπως προηγούμενες φορές. 


Από τα αξιομνημόνευτα της ημέρας η απουσία ως τιμώμενου προσώπου από μεριάς της Κυβέρνησης με αρνητικά σχόλια γι αυτή την επιλογή, όπως επίσης και η πολιτική στάση των τριών βουλευτών της ΠΕ Ξάνθης των κ.Χουσειν Ζειμπεκ, Στάθη Γιαννακίδη και Γρηγόρη Στογιαννίδη οι οποίοι δεν πήγαν όπως συνηθίζετε στην εξέδρα των επισήμων παρά μόνο μετά την γρήγορη αποχώρηση του κου Ζειμπέκ παρέμειναν οι άλλοι δύο βουλευτές και παρακολούθησαν την παρέλαση από τον χώρο απέναντι από την εξέδρα των επισήμων.

Στην Σμίνθη, το πομακοχώρι της Ξάνθης οι πιο συγκινητικές στιγμές της σημερινής μέρας με τα παιδιά του δημοτικού σχολείου να πηγαίνουν στην παρέλαση με τις παραδοσιακές πομάκικες φορεσιές κρατώντας σημαίες.