GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στο μάτι του κυκλώνα στέγες αποθηκών, ποιμνιοστασίων και τα νεκροταφεία στην Ξάνθη

   Κόπασε η βροχή έπεσε και η ένταση του ανέμου με τους κατοίκους να μετράνε τις νέες πληγές που χάραξε βαθιά ο πρωινός τυφώνας που ο στρό...

   Κόπασε η βροχή έπεσε και η ένταση του ανέμου με τους κατοίκους να μετράνε τις νέες πληγές που χάραξε βαθιά ο πρωινός τυφώνας που ο στρόβιλός του διέλυσε στέγες, έκοψε καλώδια του ηλεκτρικού δικτύου, ξερίζωσε δέντρα δεκαετιών και όσα άντεξαν οι ρίζες τους έσπασε τους κορμούς και από άλλα τα κλαδιά καταπλακώνοντας αυτοκίνητα διαλύοντας μάντρες και προξενώντας φθορές σε στα μνημεία δύο νεκροταφείων στον δήμο Τοπείρου και συγκεκριμένα στα Μάγγανα, Ζηλωτή και Εράσμιο.
Οι καλλιέργειες καλαμποκιού που δεν συγκομίστικαν "ξάπλωσαν" από τον δυνατό αέρα.

     Στέγες από αποθήκες αγροτικών προϊόντων αλλά και από εγκαταστάσεις κτηνοτροφικών μονάδων δεν γλίτωσαν από την μανία του σφοδρού αέρα. Σε κάποιες των περιπτώσεων στέγες από ποιμνιοστάσια βρέθηκαν αρκετά μέτρα μακριά από τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις.

    Κοντά στους πληγέντες ο δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου με αντιδημάρχους κ τεχνική υπηρεσία δηλώνοντας ότι θα προσπαθήσει να γίνουν όσο το δυνατόν συντομότερα οι αυτοψίες από τις υπηρεσίες του ΕΛΓΑ για την όποια αποζημίωση.