GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ηλικιωμένος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στο Τύμπανο με κυνηγετική καραμπίνα

-Έστρεψε την καραμπίνα στο στόμα του και προσπάθησε να βάλει τέλος στην ζωή του -Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση μετά το...


-Έστρεψε την καραμπίνα στο στόμα του και προσπάθησε να βάλει τέλος στην ζωή του
-Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση μετά τον τραυματισμό του ο 78χρονος 

Τέλος στην ζωή του με μια κυνηγετική καραμπίνα επιχείρησε να βάλει το βράδυ της Τρίτης ηλικιωμένος άνδρας στο Τύμπανο, στην Ξάνθη. 

Πρόκειται για έναν 78χρονο, με ψυχολογικά προβλήματα, που επιχείρησε να αυτοκτονήσει στρέφοντας την καραμπίνα στο στόμα του.

Ο παρολίγον αυτόχειρας έστρεψε το όπλο προς το πρόσωπό του και πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην στοματική κοιλότητα, αλλά για καλή του τύχη δεν έχασε την ζωή του. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Μετά την επέμβαση η κατάσταση της υγείας του έχει σταθεροποιηθεί και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία που έσπευσε στην περιοχή και διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ο τραυματισμός, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν τον ίδιο στο να στρέψει την καραμπίνα προς το στόμα του επιχειρώντας να κόψει έτσι το νήμα της ζωής του.