GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Λίγες μέρες πριν τις εκλογές – Γράφει η Γεωργία Ανδρέου

Για μια ακόμη φορά τόσο σύντομα στην κάλπη,  η ελπίδα για κάτι καλύτερο διαψεύστηκε.  Αυτή τη στιγμή καλούμαστε να επιλέξουμε με γνώμο...

Για μια ακόμη φορά τόσο σύντομα στην κάλπη,  η ελπίδα για κάτι καλύτερο διαψεύστηκε. 

Αυτή τη στιγμή καλούμαστε να επιλέξουμε με γνώμονα την  πολιτική σταθερότητα, ξεκάθαρο σχέδιο και σταθερό προσανατολισμό για μια προοπτική ανάπτυξης, λιγότερους φόρους, λιγότερες δημόσιες δαπάνες, με στήριξη των παραγωγικών δυνάμεων, έμφαση στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα. 

Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης με κορμό τη Νέα Δημοκρατία εξασφαλίζει άμεσα προϋπολογισμό δημοσιονομικά πειθαρχημένο προβάλλοντας ταυτόχρονα μια χώρα αξιόπιστη στη διαχείριση των οικονομικών της. Εξασφαλίζει την επανεκκίνηση των μεγάλων έργων, την εξασφάλιση των πόρων του ΕΣΠΑ, αποδεικνύοντας στην πράξη την ετοιμότητα για απορρόφηση  διατιθέμενων  πόρων όπως του πακέτου Γιούνκερ. Δράσεις που οδηγούν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, στη δημιουργία εισοδήματος, στη μείωση της ύφεσης και τελικά στην απελευθέρωση πόρων. 

Πόροι που μπορούν να διατεθούν για μια μείωση φορολογικών συντελεστών που αφορά και το εθνικό κεφάλαιο των αγροτών αλλά και τις επιχειρήσεις να γίνουν πιο ανταγωνιστικές και βέβαια πόροι που μπορούν να διατεθούν στην κοινωνική πολιτική, όπως εξασφάλιση του εγγυημένου εισοδήματος, επανεξέταση του ΕΚΑΣ, χρηματοδότηση των ταμείων, αποκατάσταση των ένστολων, στήριξη με προσωπικό και υποδομές για εξυπηρέτηση των πολιτών στους τομείς της υγείας και της παιδείας.

Η πατρίδα μας, η περιφέρεια μας, η Ξάνθη ζητούν λύσεις. Σε μια περιοχή με συγκριτικά πλεονεκτήματα, με γεωστρατηγική, οικονομική και αναπτυξιακή αξία, που ενώνει την ανατολή με τη δύση, την Ασία με την Ευρώπη καλούμαστε να μετατρέψουμε την αδυναμία σε δύναμη. 

Σε ένα εθνικό περιβάλλον που υπόσχεται ανάπτυξη μπορούμε  να αξιοποιήσουμε τους τομείς της οικονομίας της Ξάνθης που έχουν άμεση απόδοση και να φέρουμε γρήγορα χρήμα στην αγορά. Μεγάλα έργα μπορούν να αναπτυχθούν τόσο οδικά αλλά και υποδομών και ενεργειακά δίκτυα με την έλευση φυσικού αερίου, την αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου, για θέρμανση και θερμοκήπια, την αξιοποίηση  του υδάτινου, του ηλιακού, του αιολικού δυναμικού με την κατασκευή μεγάλων πάρκων παραγωγής ενέργειας αλλά και άλλων δράσεων όπως η άρδευση. 

Η δημιουργία ελεύθερων εμπορευματικών ζωνών μπορεί να τονώσει την ανάπτυξη του εμπορίου και της μεταποίησης. Ο τουρισμός φυσιολατρικός, ιστορικός, θρησκευτικός αποτελεί σημαντικό οικονομικό παράγοντα της περιοχής μας. Οργάνωση και βελτίωση των δομών υγείας, παιδείας, κοινωνικής μέριμνας είναι επίσης μια δυνατότητα για την περιοχή μας όταν λειτουργεί στα πλαίσια μιας κυβέρνησης που υπόσχεται την εξασφάλιση δίκαιης κοινωνική πολιτικής.

Κοιτούμε τα παιδιά μας, τα νιάτα, τους μεσήλικες, τους ηλικιωμένους, τις γυναίκες, τους πολίτες αυτού του τόπου. Πρέπει να αγωνιστούμε να πάει ο τόπος μπροστά.

Με κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία, όλοι μαζί μπορούμε με αφετηρία την Ξάνθη να πάμε την Ελλάδα μπροστά
Ανδρέου Γεωργία Μιχαηλίδη
Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός-ΜΒΑ
Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Ν.Ξάνθης