GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αναζητά προτάσεις για το έμβλημά του ο Δήμος Μύκης – Απευθύνει πρόσκληση σε ενδιαφερόμενους

Ο Δήμος Μύκης, έχοντας υπόψη την παρ.2.του άρθρου 5 του Ν. 3852/2010 επιθυμεί να επιλέξει το δηλωτικό του σήμα (Έμβλημα). Μία κίνηση που...

Ο Δήμος Μύκης, έχοντας υπόψη την παρ.2.του άρθρου 5 του Ν. 3852/2010 επιθυμεί να επιλέξει το δηλωτικό του σήμα (Έμβλημα). Μία κίνηση που στοχεύει στο να αναδείξει, με έναν ακόμη δημιουργικό τρόπο, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τις αξίες και αρχές της περιοχής του Δήμου Μύκης. 

Ο Δήμος Μύκης και η Επιτροπή που ορίστηκε σύμφωνα με την υπ’ αρ. 01/08-06-2015 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Μύκης και εγκρίθηκε με την υπ’ αρ. 138/24-06-2015 Απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου Μύκης για την ολοκλήρωση της δεδομένης διαδικασίας, προσκαλούν ανοιχτά τις πλέον ειδικές ομάδες ανθρώπων που αναφέρονται παρακάτω και επιθυμούν να αναδειχτεί - μέσα από το δημιουργικό πόνημα των υποψήφιων προτάσεων - η αρτιότερη δυνατή έμπνευση.    

Το  έμβλημα θα πρέπει  να είναι:
α. εύληπτο, β. σαφές, γ. κατανοητό, δ. ευανάγνωστο, ε. συσχετιζόμενο με το Περιβάλλον, την Γεωργία ( Καλλιέργεια   Καπνού), την Κτηνοτροφία και την Τοπική Αρχιτεκτονική( Πέτρινα  Γεφύρια) της Περιοχής του Δήμου Μύκης.   

To έμβλημα θα πλαισιώνεται απαραίτητα από την ονομασία «Δήμος Μύκης» μέσα από γνωστές και προτεινόμενες φορμαλιστικές επιλογές. 

To έμβλημα θα σέβεται τις αρχές της δημοκρατίας, της ισοπολιτείας, του σεβασμού της δεοντολογίας και της νομιμότητας περί πνευματικής ιδιοκτησίας, της ελευθερίας έκφρασης καθώς και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.  

To έμβλημα  να μπορεί να αποτυπωθεί και σε άλλες διαστάσεις (π.χ. μετάλλιο) καθώς επίσης και σε διάφορα υλικά (ξύλο, μέταλλο, πανί, πλαστικό, κλπ) 

Το έμβλημα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε διεθνές επίπεδο με ξενόγλωσση (αγγλική - τουρκική) απόδοση των λεκτικών μερών του εμβλήματος, όπου και αν είναι αυτό εφικτό. 

Η αναλυτική  πρόσκληση ( μαζί με τον τρόπο και τους όρους αξιολόγησης ) είναι αναρτημένη στον επίσημο ιστότοπο του Δήμου Μύκης www.dimosmykis.gr  και στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Μύκης.