GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό της 16χρονης στην Ξάνθη από τον πατέρα της!

-Η 16χρονη κοπέλα βρήκε το θάρρος και κατήγγειλε τον βιασμό το περασμένο Σάββατο στην Αστυνομία -Οι λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως από...

-Η 16χρονη κοπέλα βρήκε το θάρρος και κατήγγειλε τον βιασμό το περασμένο Σάββατο στην Αστυνομία
-Οι λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως από την Ιατροδικαστική εξέταση πραγματικά σοκάρουν 

Έναν ζωντανό εφιάλτη φαίνεται πως βίωνε επί σειρά ετών μια 16χρονη, σήμερα, κοπέλα στην Ξάνθη ο πατέρας της οποίας κατηγορείται ότι την βίαζε! 

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η 16χρονη βρήκε το θάρρος να καταγγείλει πως την βίασε ο ίδιος ο πατέρας της στην Αστυνομία. 

Η αντίδραση των Αρχών ήταν άμεση μιας και συνέλαβαν τον 44χρονο φερόμενο ως δράστη ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία, με την υπόθεση να οδηγείται πλέον στην Δικαιοσύνη.

Η νεαρή κοπέλα, που βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τον ίδιο της τον πατέρα, οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο καθώς και στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης ώστε να εξεταστεί αρμοδίως. 

Από τα πρώτα στοιχεία που προέκυψαν μετά και την εξέταση της νεαρής κοπέλας φαίνεται πως ο βιασμός δεν συνέβη μόνο μια φορά, δηλαδή το περασμένο Σάββατο, αλλά ήταν κατ' εξακολούθηση και μάλιστα υπάρχουν ενδείξεις πως το μαρτύριο που βίωνε η κοπέλα ξεκίνησε πριν από αρκετούς μήνες, ίσως και χρόνια! 

Τα τελικά αποτελέσματα της εξέτασης DNA αναμένονται σε περίπου 1 μήνα, ωστόσο η είδηση του βιασμού της 16χρονης από τον ίδιο της τον πατέρα έχει προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης.