GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ανήλικη κατήγγειλε βιασμό από τον πατέρα της στην Ξάνθη – Νέο σοκ στην τοπική κοινωνία

-Συνελήφθη ο φερόμενος ο δράστης και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του -Οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο και στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία γ...

-Συνελήφθη ο φερόμενος ο δράστης και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του
-Οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο και στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία για εξετάσεις η 16χρονη 

Τον βιασμό της από τον ίδιο της τον πατέρα κατήγγειλε μια ανήλικη κοπέλα, μόλις 16 ετών, από την Ξάνθη, με τον 44χρονο πατέρα της να συλλαμβάνεται και την υπόθεση να παίρνει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης. 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του thrakitoday.com, η ανήλικη κοπέλα μετέβη στην Αστυνομία όπου και κατήγγειλε πως βιάστηκε από τον ίδιο της τον πατέρα, με τις Αρχές φυσικά να κινητοποιούνται αστραπιαία και να συλλαμβάνουν τον φερόμενο ως δράστη. 

Η 16χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για εξετάσεις και στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία ώστε να διαπιστωθεί το εάν υπάρχουν ενδείξεις βιασμού καθώς και γενετικό υλικό του κατηγορούμενου. 

Πρόκειται για μια είδηση που έχει προκαλέσει ανατριχίλα στην τοπική κοινωνία και έρχεται να προστεθεί στα πρόσφατα αντίστοιχα περιστατικά που έχουν καταγραφεί στην περιοχή, το τελευταίο διάστημα. 

Νωπές άλλωστε παραμένουν ακόμη οι μνήμες από τις πρόσφατες καταγγελίες νεαρής φοιτήτριας περί ομαδικού βιασμού στην περιοχή του Δροσερού αλλά και τις αντίστοιχες καταγγελίες, επίσης νεαρής, φοιτήτρια περί ομαδικού βιασμού μετά από κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών.   

Και οι δύο υποθέσεις έχουν λάβει τον δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο τελευταίο ανατριχιαστικό περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας.