GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σοβαρό τροχαίο στην Ξάνθη! Ι.Χ. παρέσυρε 15χρονο – Υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

-Το Ι.Χ. ακινητοποιήθηκε άμεσα ωστόσο η σύγκρουση δεν κατέστη εφικτό να αποτραπεί  Στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας με σοβαρές κρανιο...

-Το Ι.Χ. ακινητοποιήθηκε άμεσα ωστόσο η σύγκρουση δεν κατέστη εφικτό να αποτραπεί 

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κατέληξε ένας έφηβος από την Ξάνθη που παρασύρθηκε το βράδυ της Τρίτης από Ι.Χ. αυτοκίνητο. 

Πρόκειται για έναν 15χρονο, γιο στρατιωτικού, ο οποίος σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες έβγαινε από τον χώρο των ΣΟΑ (Στρατιωτικά Οικήματα Αξιωματικών) στον δρόμο με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο όχημα που οδηγούσε νεαρή γυναίκα. Η οδηγός του Ι.Χ., όπως προκύπτει από τις έρευνες των Αρχών, δεν φαίνεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα μιας και ακινητοποίησε άμεσα το όχημά της μόλις αντιλήφθηκε τον 15χρονο. 

Η σύγκρουση ωστόσο δεν κατέστη εφικτό να αποτραπεί, με αποτέλεσμα ο 15χρονος να τραυματίζεται σοβαρά. Αρχικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε στην Καβάλα, με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Η οδηγός φανερά συγκλονισμένη δεν μπορούσε να πιστέψει το τί είχε συμβεί, ενώ για το ατύχημα ενημερώθηκε η Τροχαία Ξάνθης η οποία και έσπευσε στο σημείο διενεργώντας προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα. 

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, αλλά και πολίτες που διέρχονται συχνά από το σημείο το ατυχήματος, τις απογευματινές και βραδινές ώρες καταγράφονται προβλήματα ορατότητας τα οποία αποδίδονται στην έλλειψη επαρκούς φωτισμού.