GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κούρεμα 50% στις βουλευτικές αποζημιώσεις προτείνει η Υφ. Μακεδονίας-Θράκης

Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά: Συνθηκολόγηση με τους έξω – Αλλά στο Εσωτερικό πρέπει να τελειώνουμε οριστικά με το τρίγωνο της διαπλοκής (τράπεζες...

Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά: Συνθηκολόγηση με τους έξω – Αλλά στο Εσωτερικό πρέπει να τελειώνουμε οριστικά με το τρίγωνο της διαπλοκής (τράπεζες, κόμματα, ΜΜΕ)

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, τοποθετήθηκε την Τρίτη 14 Ιουλίου 2015, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σχετικά με την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης. 

Ξεκαθαρίζει ότι στηρίζει την Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα θεωρεί όπως και ο επικεφαλής των ΑΝ.ΕΛ. «συνθηκολόγηση» στη συμφωνία με την οποία υποχρεώθηκε η κυβέρνηση, ενώ προαναγγέλλει ότι η μάχη θα πρέπει να δοθεί στο εσωτερικό της ζώρας, ενάντια στο τρίγωνο της διαπλοκής  (τράπεζες, κόμματα, ΜΜΕ). 

Προτείνει συγκεκριμένα μέτρα για το πολιτικό σύστημα (μείωση αριθμού βουλευτών, μείωση 50% της αποζημίωσης των Βουλευτών). Θεωρεί ότι τα μετρα-φόροι που επιβάλλουν οι δανειστές μας  δεν πρόκειται να αποδώσουν, αφού δεν δύναται να τα πληρώσουν αυτοί στους οποίους επιβάλλονται.