GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σοκ στην Φελώνη της Ξάνθης – Πυροβόλησε τον σκύλο της γειτόνισσας επειδή μπήκε στην αυλή του!

-Καταγγέλθηκε στο Α.Τ. Γενισέας το συμβάν όπου και παρουσιάστηκε ο δράστης -Σοκαρισμένη η ιδιοκτήτρια του ζώου έκανε γνωστή την επίθεση ...

-Καταγγέλθηκε στο Α.Τ. Γενισέας το συμβάν όπου και παρουσιάστηκε ο δράστης
-Σοκαρισμένη η ιδιοκτήτρια του ζώου έκανε γνωστή την επίθεση 
-Εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν ο Φιλοζωικό Όμιλος Ξάνθης 

Τον σκύλο της γειτόνισσάς του πυροβόλησε ένας άνδρας στην Φελώνη της Ξάνθης, όταν μπήκε μέσα στην αυλή του σπιτιού του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. 

Σοκαρισμένη η ιδιοκτήτρια του ζώου δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της αντικρίζοντας τον άνδρα να πυροβολεί χωρίς δεύτερη σκέψη τον σκύλο της. Ακολούθως η ίδια μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της Γενισέας καταγγέλλοντας το περιστατικό ενώ εκεί παρουσιάστηκε και ο δράστης που παραδέχθηκε την πράξη του, όπως αναφέρει ο Φιλοζωικός Όμιλος Ξάνθης, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία. 

Φανερά αναστατωμένη η ιδιοκτήτρια του ζώου έκανε γνωστό το συμβάν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σάλος μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, ενώ η Φιλοζωική εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει πως   “η ανθρώπινη βαρβαρότητα δεν έχει όρια. Δυστυχώς, και στην Ξάνθη στην περιοχή της Φελώνης είχαμε περιστατικό θανάτωσης δεσποζόμενου ζώου.

Σήμερα, νωρίς το πρωί ένας άνδρας, κάτοικος της περιοχής με αρχικά ονόματος Χ.Γ., έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε σκύλο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα επειδή είχε εισέλθει στην αυλή του. Το περιστατικό καταγγέλθηκε από την ιδιοκτήτρια του ζώου στο Α.Τ. Γενισεάς, όπου ο δράστης είχε, ήδη, παρουσιαστεί για να παραδεχτεί την πράξη του. Σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον του και θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η τοπική φιλοζωική κοινότητα αλλά και εμείς ως μέλη του Φιλοζωικού Ομίλου Ξάνθης αδυνατούμε να κατανοήσουμε την βαρβαρότητα που δείχνουν οι συντοπίτες μας απέναντι σε δεσποζόμενα αλλά και αδέσποτα ζώα.

Θα παρακολουθήσουμε στενά την υπόθεση μέχρι την καταδίκη του δράστη και θα απαιτήσουμε να εφαρμοστεί ο Νόμος και να επιβληθούν όλες οι ποινές που προβλέπονται”.