GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αναχωρεί για Βουλγαρία η SKODA - Δύναμη και τακτική στην προπόνηση του Σαββάτου στα Πηγάδια

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε το πρόγραμμα της SKODA ΞΑΝΘΗ το Σάββατο.  Στις 8 το πρωί οι ποδοσφαιριστές χωρισμένοι σε γκρουπ ακολουθ...

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε το πρόγραμμα της SKODA ΞΑΝΘΗ το Σάββατο. 

Στις 8 το πρωί οι ποδοσφαιριστές χωρισμένοι σε γκρουπ ακολουθώντας αντίστοιχα τις ασκήσεις δύναμης και τις ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης / αμυντικής οργάνωσης. 

Στην απογευματινή προπόνηση βάρος δόθηκε στην τακτική της ομάδας με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ζητά συγκεκριμένα πράγματα από τους παίκτες του. 

Για την Κυριακή υπάρχει προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση ενώ την Δευτέρα η SKODA ΞΑΝΘΗ θα μεταβεί στο Pravets για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.

Με «σύμμαχο» τον καιρό
Ο καιρός δεν ήταν... καλοκαιρινός το απόγευμα της Παρασκευής στην Ξάνθη, γεγονός που έκανε πιο εύκολες τις συνθήκες προπόνησης για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Η 4η μέρα της προετοιμασίας κύλησε ομαλά, με τον προπονητή και το τεχνικό επιτελείο να ρίχνουν το βάρος σε τομείς της αντοχής και της τακτικής.

Μία απουσία και δύο προβλήματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς ο Πέτρος Ορφανίδης συμμετέχει στην τελική φάση του EURO U-19, με τον Μιχάλη Ζαρόπουλο να συνεχίζει την αποθεραπεία του και τον Παναγιώτη Τριάδη να ακολουθεί προληπτικά ατομικό πρόγραμμα.