GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χτυπήθηκε από ρεύμα 20.000 volt υπάλληλος της ΔΕΗ στην Ξάνθη – Σώθηκε από συνάδελφό του!

-Ανέβηκε σε κολόνα και χτυπήθηκε από το ρεύμα, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί  -Νοσηλεύεται στην Χειρουργική Κλινική του Γεν...

-Ανέβηκε σε κολόνα και χτυπήθηκε από το ρεύμα, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί 
-Νοσηλεύεται στην Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης υπό συνεχή επιτήρηση
-Το ρεύμα μπήκε στο σώμα του από το δεξί του χέρι και φέρει κακώσεις ο πολυτραυματίας 
  
Από ρεύμα 20.000volt χτυπήθηκε ένα υπάλληλος της ΔΕΗ στην ορεινή Ξάνθη στην προσπάθεια του να δώσει ρεύμα σε μια κτηνοτροφική μονάδα στο Νεοχώρι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiToday.com, ο άτυχος άντρας είχε ανέβει πάνω στην κολόνα της ΔΕΗ με μετασχηματιστή μέσης τάσης και επιχειρούσε να ολοκληρώσει την δουλεία του, όταν τον τίναξε το ρεύμα με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Συνάδελφός του που βρισκόταν στο σημείο, αντικρίζοντας το συμβάν, αν και αρχικά πάγωσε, αντέδρασε άμεσα προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο υπάλληλο και κάνοντάς του καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση που όπως αποδείχθηκε ήταν σωτήρια. 

Ακολούθως ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης όπου και νοσηλεύεται στην Χειρουργική Κλινική. Σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό, το ρεύμα εισήλθε στο σώμα του πολυτραυματία από το δεξί του χέρι ενώ ο ίδιος κατάφερε να ξεπεράσει το πρώτο κρίσιμο 24ωρο. Ο ίδιος φέρει κακώσεις στο σώμα, η κατάσταση της υγείας του είναι καλή ενώ οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πλήρη αποκατάσταση των αρρυθμιών που παρουσιάζει η καλή λειτουργία του οργανισμού του πολυτραυματία.  

Μέχρι στιγμής δεν είναι πλήρως γνωστές οι συνθήκες και τα αίτια κάτω από τα οποία εκδηλώθηκε το ατύχημα, ωστόσο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη Ένορκη Διοικητική Εξέταση, όπως άλλωστε προβλέπεται σχετικώς.