GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνάντησαν Μενεξίδη και Κοντό οι Αστυνομικοί της Ξάνθης – Προβλήματα με το «τσουβάλι»

-Στο τραπέζι της συζήτησης κυρίως οι ελλείψεις σε προσωπικό  Διαδοχικές εθιμοτυπικές συναντήσεις τόσο με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθ...

-Στο τραπέζι της συζήτησης κυρίως οι ελλείψεις σε προσωπικό 

Διαδοχικές εθιμοτυπικές συναντήσεις τόσο με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της ΑΜΘ κ. Νικόλαο Μενεξίδη όσο και με τον Βουλευτή της ΝΔ στην Ξάνθη κ. Αλέξανδρο Κοντό πραγματοποίησαν την περασμένη Πέμπτη οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας στην Ξάνθη. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ξάνθης αναφέρεται στα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια των δύο επαφών, με το βάρος να δίνεται πρωτίστως στα προβλήματα που καταγράφονται σε προσωπικό στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης. 

Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται πως “το σωματείο μας στα πλαίσια των εθιμοτυπικών επισκέψεων συναντήθηκε την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 και ώρα 10:00 με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή  της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Μενεξίδη.
   
Έγινε εκτενή συζήτηση για την μείωση των οργανικών θέσεων στην Δ.Α.Ξάνθης, την έλλειψη προσωπικού που έχει σαν αποτέλεσμα την υποβάθμιση υπηρεσιών της περιφέρειας. Μας δήλωσε πως γνωρίζει το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού  για το οποίο θα κάνει πρόταση στο αρχηγείο για μετακίνηση προσωπικού αδαπανώς για το δημόσιο στην Διεύθυνσης μας. Ζητήσαμε πιστή εφαρμογή Προεδρικών Διαταγμάτων που αφορούν την εκτέλεση υπηρεσιών του αστυνομικού προσωπικού για μεγαλύτερη ασφάλεια και για την καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής ευθύ-νης μας.

Η συνάντηση τελείωσε έχοντας το αίσθημα της ικανοποίησης από το ενδιαφέρον που έδειξε ο κ. Γενικός για την επίλυση των προβλημάτων και αναμένουμε αποτελέσματα.

Την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας του Δ.Σ. του σωματείου μας με τον βουλευτή  της ΝΔ  Ξάνθης κ. Αλέξανδρο Κοντό.
    
Συζητήθηκαν προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο των αστυνομικών και στην συνέχεια έγινε ευρεία ανάλυση των τοπικών προβλημάτων, με πρώτο την μείωση των οργανικών θέσεων και τα κενά που υπάρχουν σχεδόν σε όλες τις υπηρεσίες. Ενημερώθηκε ότι λόγο της μεγάλης έλλειψης αστυνομικού προσωπικού υποβαθμίστηκαν δυο αστυνομικοί σταθμοί της περιφέρειας, καθώς και για τις μεγάλες ελλείψεις υλικοτεχνικών μέσων που έχουν ως αποτέλεσμα την μη εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών μας.
    
Ο κύριος βουλευτής αφού άκουσε όλα τα προβλήματα μας ,είπε πως θα είναι κοντά μας για την επίλυση των προβλημάτων”.