GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μάζευε σιτάρι με τα χέρια από χωράφι στην Ξάνθη, αλλά γυμνός! Κάλεσαν την Αστυνομία...

-Το χωράφι δεν ήταν δικό του, ενώ επέλεξε να απαλλαγεί πλήρως από όλα του τα ρούχα  Σιτάρι από χωράφι που βρίσκεται στις παρυφές της Ξ...

-Το χωράφι δεν ήταν δικό του, ενώ επέλεξε να απαλλαγεί πλήρως από όλα του τα ρούχα 

Σιτάρι από χωράφι που βρίσκεται στις παρυφές της Ξάνθης, κοντά στην περιοχή του ΟΣΕ, μάζευε με τα χέρια ένας μέσης ηλικίας άνδρας την Πέμπτη, προκαλώντας ωστόσο τα βλέμματα των πολιτών αλλά και την κινητοποίηση της Αστυνομίας. 

Ο λόγος ήταν το γεγονός πως επέλεξε να... απαλλαγεί από τα ρούχα του και να συλλέξει το σιτάρι γυμνός, καθώς και το ότι το χωράφι δεν ήταν καν δικό του! Πρόκειται για άνδρα που σύμφωνα με μαρτυρίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν έχει παρουσιάσει αντίστοιχη συμπεριφορά, ενώ έγινε αντιληπτός αρχικά όταν προσέγγισε το χωράφι και άρχισε να μαζεύει το ξένο σιτάρι, ενώ μετά από λίγη ώρα άρχισε να γδύνεται. 

Για το συμβάν ενημερώθηκε και η Αστυνομία η οποία και κινητοποιήθηκε, ωστόσο ο ίδιος μόλις κατάλαβε πως είχε συμβεί κάτι τέτοιο τράπηκε σε φυγή. Ο άνδρας δεν παρουσίασε επιθετική συμπεριφορά, ωστόσο προκάλεσε τον προβληματισμό όλων όσοι ήρθαν σε οπτική επαφή μαζί του! 

Δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται κάποιος να κυκλοφορεί γυμνός στην Ξάνθη, καθώς πριν από μερικές εβδομάδες είχε συλληφθεί άντρας που κινήθηκε μέσα στο κέντρο της πόλης χωρίς ρούχα, ενώ ουκ ολίγα τα περιστατικά που έρχονται στο φως το τελευταίο διάστημα με πρωταγωνιστές πολίτες που αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα και προχωρούν σε ακρότητες.