GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βλαχόπουλος και Βασιλειάδης συναντήθηκαν ραδιοφωνικά - “Ραβασάκι” σε πρώην Αντιδήμαρχο!

Από τη στήλη ο Αδιάκριτος  Στον «αέρα» της ραδιοφωνικής εκπομπής Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα, με τον Βαγγέλη Βασιλειάδη, βρέθηκε...

Από τη στήλη ο Αδιάκριτος 

Στον «αέρα» της ραδιοφωνικής εκπομπής Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα, με τον Βαγγέλη Βασιλειάδη, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο εκδότης της Καθημερινής Εφημερίδας «Φωνή της Ξάνθης», Σταύρος Βλαχόπουλος.

............
  
Οι δύο εκδότες σχολίασαν από κοινού την τοπική και όχι μόνο επικαιρότητα, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται πρωτίστως στον κλάδο του Τουρισμού και τα όσα κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την Τουριστική ανάπτυξη του Νομού Ξάνθης αλλά και ολόκληρης της Περιφέρειας ΑΜΘ. Ο κ. Βλαχόπουλους στάθηκε από την πλευρά του στην έλλειψη βασικών υποδομών που καταγράφονται στην παραλιακή ζώνη της Ξάνθης, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Μιχάλης Αμοιρίδης φαίνεται να καταβάλει μια σειρά από προσπάθειες ώστε να ανατραπεί η εικόνα που παρουσιάζει τουριστικά η Περιφέρεια ΑΜΘ. 

............

Μεταξύ άλλων, τόνισε πως οι προκάτοχοί του έδωσαν βάση πρωτίστως στην περιοχή της Θάσου και της Καβάλας με αποτέλεσμα να αναπτύσσονται δύο διαφορετικές «τουριστικές» ταχύτητες στην ΑΜΘ ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε εξαγγελίες περί ανάπτυξης αλλά και δημιουργίας υποδομών στην περιοχή, που έμειναν μόνο στα χαρτιά. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο παρουσιαστής της εκπομπής, με τη συζήτηση να φέρνει στην επιφάνεια μια σειρά από γεγονότα που επί σειρά ετών είχαν μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αλλά και επισημάνσεις που αν και έχουν ειπωθεί χιλιάδες φορές μέχρι και σήμερα δεν έχουν ληφθεί σοβαρά υπόψη από τους αρμόδιους φορείς.

............

Ένα... “ραβασάκι” βρήκε να τον περιμένει στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του μέχρι πρότινος πρώην Αντιδήμαρχος στον Δήμο Ξάνθης. Το “ραβασάκι” δεν ήταν τίποτε παραπάνω από μια κλήση για στάθμευση στο πάρκινγκ της Δημοτικής Αγοράς το πρωί της Παρασκευής, αλλά... στο τζάμπα! Δηλαδή, ο μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος αλλά και νυν δημοτικός σύμβουλος και μάλιστα εκ των πιο προβεβλημένων, επέλεξε να σταθμεύσει μεν το όχημά του στον χώρο της Δημοτικής Αγοράς χωρίς ωστόσο να πληρώσει και να εκδώσει απόδειξη από τα μηχανήματα ελεγχόμενης στάθμευσης!  Ο εν λόγω κύριος φαίνεται πως ήθελε να δώσει το καλό παράδειγμα και στους υπόλοιπους δημότες της Ξάνθης, με τον μεν Δήμο να χάνει έσοδα από όσους ακολουθούν παρόμοιες πρακτικές και τους δε πολίτες να επιλέγουν και αυτοί με τη σειρά τους να μην πληρώνουν το προβλεπόμενο αντίτιμο έχοντας φυσικά ως παράδειγμα τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι. Εύγε! 

............

Ο ΑΔΙΑΚΡΙΤΟΣ