GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έκαναν τη νύχτα μέρα οι καρναβαλιστές στην Ξάνθη – Έβρεξε πυροτεχνήματα στην Κ. Πλατεία (+VIDEO)

-Χιλιάδες καρναβαλιστές στη νυχτερινή παρέλαση το βράδυ του Σαββάτου, με κέφι και πολύ χορό  -Έβρεχε πυροτεχνήματα πάνω από τα κεφάλια τ...

-Χιλιάδες καρναβαλιστές στη νυχτερινή παρέλαση το βράδυ του Σαββάτου, με κέφι και πολύ χορό 
-Έβρεχε πυροτεχνήματα πάνω από τα κεφάλια του κόσμου που γέμισε την Κεντρική Πλατεία 

Μύτη έσκασαν λίγο μετά τις 7.30 το βράδυ του Σαββάτου χιλιάδες καρναβαλιστές στην Ξάνθη που συμμετείχαν στη νυχτερινή παρέλαση του φετινού Καρναβαλιού. 

Φορώντας στολές από παρελθόντα έτη, χορεύοντας και γεμάτοι κέφι και καλή διάθεση οι καρναβαλιστές ξεκίνησαν τη βραδινή τους βόλτα λίγο πριν την Πλατεία Ελευθερίας και κινούμενοι επί της 28ης Οκτωβρίου κατέληξαν στην Κεντρική Πλατεία της πόλης όπου στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι. Ο ουρανός της πόλης πλημμύρισε από πυροτεχνήματα, τα οποία έκαναν τη νύχτα να θυμίζει μέρα, ενώ οι καρναβαλιστές έδειχναν να το απολαμβάνουν. 

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην Κεντρική Πλατεία, αλλά και κατά μήκος της 28ης Οκτωβρίου, η κυκλοφορία επί της οποίας είχε διακοπεί από νωρίς, ώστε να παρακολουθήσει τους καρναβαλιστές και να συμμετάσχει στο μεγάλο πάρτι που ακολούθησε. 

Η νυχτερινή παρέλαση αποτελεί πρακτικά μια πρόβα τζενεράλε κάθε χρόνο λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής.






Δεν υπάρχουν σχόλια