GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“Σήκωσαν” τα Ι.Χ. που ενοχλούσαν την Καρναβαλική παρέλαση – Άδειασε η 28ης Οκτωβρίου (+ΦΩΤΟ)

-Η Τροχαία και δύο γερανοί απομάκρυναν όσα Ι.Χ. βρίσκονταν σταθμευμένα στον δρόμο που πραγματοποιούνται οι παρελάσεις Τα Ι.Χ. οχήματα ...

-Η Τροχαία και δύο γερανοί απομάκρυναν όσα Ι.Χ. βρίσκονταν σταθμευμένα στον δρόμο που πραγματοποιούνται οι παρελάσεις

Τα Ι.Χ. οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα παραπλεύρως της 28ης Οκτωβρίου απομακρύνθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής υπό την επίβλεψη του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης. 

Πρόκειται για τα αυτοκίνητα που ήταν ακινητοποιημένα στον δρόμο από τον οποίο διέρχονται οι καρναβαλιστές κάθε χρόνο, τόσο για τη Νυχτερινή Παρέλαση του Σαββάτου όσο και για την Μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής. Τα οχήματα απομακρύνθηκαν με τη συνδρομή δύο οχημάτων Οδικής Βοήθειας, ενώ νωρίτερα προσωπικό της Τροχαίας επιχείρησε να αναζητήσει τους ιδιοκτήτες ώστε να πάρουν οι ίδιοι τα οχήματά τους. Όπου δεν κατέστη εφικτό, απομακρύνθηκαν με τη διαδικασία που ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις. Κάτι παρόμοιο συνέβη και νωρίς το πρωί της Κυριακής στον ίδιο ακριβώς δρόμο. 

Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Καθ' όλη τη διάρκεια των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων τέθηκαν σε ισχύ μια σειρά από κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης, ενώ κατά μήκος της 28ης Οκτωβρίου αλλά και της Βας. Κωνσταντίνου τοποθετήθηκαν κάγκελα.

Το Σάββατο από τις 18:30΄  έως και το πέρας της βραδινής παρέλασης, απαγορευόταν η στάση, η στάθμευση και η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό 28ης Οκτωβρίου (από το ύψος της παλαιάς Αστυνομίας έως την κεντρική πλατεία).  

Για την Κυριακή εφαρμόστηκε απαγορευτικό στάσης, στάθμευσης και κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην οδό 28ης Οκτωβρίου (από τη δυτική είσοδο της πόλης έως την κεντρική πλατεία) από τις 8.00 το πρωί μέχρι και τις 8.00 το βράδυ, ενώ κάτι αντίστοιχο τέθηκε σε ισχύ και για τις οδούς  Βασιλέως Κωνσταντίνου (από το ύψος της πλατείας Δημοκρατίας έως την πλατεία Γαβριήλ Λαδά),  Βασιλίσσης Σοφίας (μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Έβρου) και Ύδρας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια