GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έρευνες στην Ξάνθη για τον 20χρονο φοιτητή που χάθηκε στα Γιάννενα – Σήμανε συναγερμός

-Κινητοποιήθηκαν 4 άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από τηλεφώνημα για τον αγνοούμενο  Την κινητοποίηση της Αστυνομίας προκάλεσε τηλεφώνη...

-Κινητοποιήθηκαν 4 άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από τηλεφώνημα για τον αγνοούμενο 

Την κινητοποίηση της Αστυνομίας προκάλεσε τηλεφώνημα σύμφωνα με το οποίο ο 20χρονος Βαγγέλης Γιακουμάκης, φοιτητής από την Κρήτη που σπουδάζει στα Γιάννενα και τα ίχνη του έχουν χαθεί, εθεάθη να πίνει καφέ στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης. 

Πιο συγκεκριμένα στις 2.30 περίπου το μεσημέρι μια γυναίκα τηλεφώνησε στο 100 δηλώνοντας πως είδε τον αγνοούμενο να πίνει καφέ στην Πιάτσα. Μάλιστα η ίδια επικοινώνησε με την Αστυνομία αφότου είχε αποχωρήσει από το κατάστημα και είχε επιστρέψει στο σπίτι της, δηλώνοντας πως εκτίμησε ότι ίσως να είδε τον αγνοούμενο. 

Το τηλεφώνημα όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε την κινητοποίηση των Αρχών, και 4 άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετέβησαν στην Κεντρική Πλατεία αναζητώντας τον νεαρό αγνοούμενο, χωρίς ωστόσο αυτός να εντοπιστεί. Οι Αστυνομικοί βρέθηκαν στον χώρο που εθεάθη, σύμφωνα με το τηλεφώνημα ο νεαρός, ενώ στη συνέχεια τον αναζήτησαν κατά μήκος της Πλατείας καθώς και στις γύρω περιοχές. 

Από τα έως τώρα στοιχεία της έρευνας των Αστυνομικών δεν προκύπτει η παρουσία του φοιτητή στην περιοχή, μιας και δεν υπήρξε καμία άλλη αναφορά και κανείς από όσους ερωτήθηκαν στην περιοχή δεν τον είχε δει. Την ιδία στιγμή, σύμφωνα με άλλες αναφορές ο 20χρονος εθεάθη στο Αγρίνιο, με την εξαφάνισή του να έχει εξελιχθεί σε ένα πραγματικό θρίλερ ενώ η οικογένειά του έχει προσλάβει ιδιωτικό ερευνητή για τον εντοπισμό του άτυχου νέου. 

Υπενθυμίζεται πως ο 20χρονος εξαφανίστηκε πριν από μερικές ημέρες από τα Γιάννενα όπου και σπουδάζει και τα ίχνη του έχουν χαθεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια