GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μεγάλες καταστροφές στον Έβρο - Πάνω από τα όρια η στάθμη, πλημμύρισαν εκτάσεις

Επί ποδός βρίσκονται τα συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας καθώς ο υδάτινος όγκος μετακινείται στο Νότιο τμήμα του Έβρου Πάνω από τα ό...

Επί ποδός βρίσκονται τα συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας καθώς ο υδάτινος όγκος μετακινείται στο Νότιο τμήμα του Έβρου

Πάνω από τα όρια συναγερμού παραμένει η στάθμη του ποταμού Έβρου στο Πύθιο, καθώς, βρίσκεται στα 6,55 μέτρα, δηλαδή σχεδόν ένα μέτρο πάνω από τα επίπεδα συναγερμού που είναι τα 5,70 μέτρα.

Συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας, της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αλλά και των δήμων βρίσκονται στο "πόδι", παρακολουθώντας την εξέλιξη του φαινομένου, ενώ μέχρι στιγμής δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, Δημήτρη Πέτροβιτς, ο υδάτινος όγκος μετακινείται στο Νότιο τμήμα του Έβρου, με συνέπεια να έχει τεθεί σε επιφυλακή και η περιοχή των Φερών, καθώς η στάθμη στο Πέταλο άγγιξε τα 5,70 μέτρα.

Όπως ανέφερε ο κ. Πέτροβιτς, στα περισσότερα σημεία του οδικού δικτύου της περιοχής, όπου τα τελευταία 24ωρα υπήρχαν προβλήματα, η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί, ενώ τα αρμόδια συνεργεία συνεχίζουν να είναι σε καθεστώς επιφυλακής, καθώς τις επόμενες ώρες αναμένονται νέες βροχοπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια