GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εντυπωσιακή εμφάνιση από τη Skoda Ξάνθη! Συνέτριψε με 4-2 τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια

-Τράβηξε χειρόφρενο στην πορεία των Θεσσαλονικών η ομάδα της Ξάνθης  Με 4-2 επικράτησε η SKODA ΞΑΝΘΗ επί του ΠΑΟΚ μετά από μια εντυπωσ...

-Τράβηξε χειρόφρενο στην πορεία των Θεσσαλονικών η ομάδα της Ξάνθης 

Με 4-2 επικράτησε η SKODA ΞΑΝΘΗ επί του ΠΑΟΚ μετά από μια εντυπωσιακή εμφάνιση στα Πηγάδια το μεσημέρι της Κυριακής. 

Τα δύο γκολ του Παντελή Καπετάνου (6’, 88’) αλλά κι αυτά των Αντριάν Λουσέρο (47’) και Σίλβα Κλέιτον (77’) έδωσαν τη δυνατότητα στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να πανηγυρίσει την - εντυπωσιακή - 5η φετινή της επιτυχία στο πρωτάθλημα. 

Ο ΠΑΟΚ είχε ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Αθανασιάδη στο 38’ και μείωσε στο 82’ σε 3-2 με τον Μακ.

Το φιλμ του αγώνα! 
Η SKODA ΞΑΝΘΗ υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague στο γήπεδό της. Γεμάτο κόσμο το SKODA ΞΑΝΘΗ Arena με φιλάθλους και των δύο ομάδων σε ένα ποδοσφαιρικό Κυριακάτικο απόγευμα με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να καταφέρνουν νωρίς να παίρνουν το προβάδισμα στο σκορ με τον Καπετάνο. Στο 6ο λεπτό ο επιθετικός της ξανθιώτικης ομάδας δέχθηκε την πάσα στην αντεπίθεση και με εξαιρετικό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από το σώμα του εξερχόμενου Γλύκου κάνοντας το 1-0. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο παιχνίδι αυτό προτίμησε να κάνει τρεις αλλαγές στο βασικό του σχήμα συγκριτικά με το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Καλλονή. Την θέση του Μπαξεβανίδη στο δεξί άκρο της άμυνας πήρε ο Μανώλης Μπέρτος και αυτές στον άξονα της μεσαίας γραμμής των Ομπόντο – Παπαστεριανού οι Φλίσκας και Βασιλακάκης αντίστοιχα. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις, είχε όμως ένταση και πάθος στις μονομαχίες και φυσικά το γκολ του Καπετάνου που ισοφαρίστηκε στο 38’ από το τέρμα του Αθανασιάδη. Η SKODA ΞΑΝΘΗ στο πρώτο κομμάτι του αγώνα ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της, με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ να προσπαθεί να αντιδράσει στο γρήγορο γκολ από το μισάωρο και μετά χωρίς ωστόσο να βγάλει τις μεγάλες ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Κυριακίδη μέχρι το 38’. Στο σημείο αυτό έφτασε στο 1-1 με το γκολ του Αθανασιάδη στέλνοντας το παιχνίδι και πάλι στην… αρχή.

Με αλλαγή ξεκίνησε το β’ μέρος ο προπονητής της ξανθιώτικης ομάδας περνώντας στο παιχνίδι τον Μανώλη Παπαστεριανό στη θέση του Βασιλακάκη. Και πάλι μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο η SKODA ΞΑΝΘΗ και κατάφερε να σκοράρει γρήγορα και δεύτερο γκολ ρίχνοντας όλο το άγχος στην πλευρά των φιλοξενούμενων. 

Ο Λουσέρο στο 47’ με ένα όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή ήταν ο παίκτης που έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ξανθιώτικη ομάδα κάνοντας το 2-1. Δύο αλλαγές ήταν η προσπάθεια του Άγγελου Αναστασιάδη να αλλάξει τα πράγματα για την ομάδα του περνώντας στο παιχνίδι στο 56’ τον Μακ και τον Σαλπιγγίδη αντί των Κάτσε και Αθανασιάδη. 

Στη συνέχεια υπήρξαν αρκετές μικροδιακοπές από φάουλ των δύο αντιπάλων με αποτέλεσμα ο ρυθμός να μην είναι στο ίδιο τέμπο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας στη συνέχεια χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν την εστία του Κυριακίδη. 

Η ξανθιώτικη ομάδα είχε τον τρόπο να απειλεί και επιθετικά εκμεταλλευόμενη με σωστή τακτική και τον χώρο που έβρισκε. Σε μία από τις δικές τις επιθέσεις, ο Κλέιτον πήρε την μπάλα από το κέντρο και φτάνοντας μπροστά από τον Γλύκο δεν είχε κανένα πρόβλημα να σκοράρει κάνοντας το 3-1. Στο 82’ ο ΠΑΟΚ με τον Μακ μείωσε σε 3-2. Το «κερασάκι» στην… τούρτα για την SKODA ΞΑΝΘΗ το έβαλε ο Καπετάνος στο 88’ διαμορφώνοντας το τελικό 4-2!

Οι καλύτερες στιγμές
6’ Ο Καπετάνος με ψηλοκρεμαστό πλασέ μετά από κόντρα επίθεση έκανε το .
30’ Αθανασιάδης και Περέιρα δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την πορεία της μπάλας μετά τη σέντρα από δεξιά.
38’ Ο Αθανασιάδης τελικός αποδέκτης της μπάλας μετά τη συνεργασία Γκολάσα – Κίτσιου κάνει το 1-1.
47’ Ο Λουσέρο με πλασέ μέσα από την περιοχή δίνει το προβάδισμα και πάλι στη SKODA ΞΑΝΘΗ κάνοντας το 2-1.
73’ Σέντρα του Καπετάνου, κεφαλιά του Σολτάνι δεν βρήκε τον στόχο.
74’ Σέντρα του Λουσέρο έκοψε προ του Καπετάνου ο Βίτορ.
77’ Ο Κλέιτον στην αντεπίθεση με ιδανικό πλασέ έγραψε το 3-1.
82’ Ο Μακ από κοντά έκανε το 3-2.
87’ Ο Σολτάνι έκανε την σέντρα και ο Καπετάνος αφού κατέβασε την μπάλα έκανε το σουτ που πέρασε λίγο άουτ!
89’ Ο Καπετάνος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-2

Διαιτητές
Διαιτητής: Καλογερόπουλος Χαράλαμπος (ΕΠΣ Αθηνών)
Α' Βοηθός: Βλάσσης Εμμανουήλ (ΕΠΣ Λασιθίου)
Β' Βοηθός: Τσολάκης Στυλιανός (ΕΠΣ Αθηνών)
4ος Διαιτητής: Παπαπέτρου Αναστάσιος (ΕΠΣ Αθηνών)
Κίτρινες: 53’ Κάτσε, 60’ Μπέρτος, 63’ Παπαδόπουλος, 72’ Σολτάνι, 85’ Καρυπίδης
Κόκκινη:

Συνθέσεις
SKODA ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Καρυπίδης, Γούτας, Φλίσκας, Βασιλακάκης (46’ Παπαστεριανός), Κλέιτον (80’ Μπαξεβανίδης), Σολτάνι, Λουσέρο, Καπετάνος (89’ Ομπόντο).
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ρατς, Τζιόλης, Βίτορ, Κίτσιου, Τζανδάρης (80’ Μάρτενς), Κάτσε (56’ Μακ), Γκολάσα, Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης (56’ Σαλπιγγίδης), Περέιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια