GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κατάληψη στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης – Πορεία και συνθήματα σε τοίχους και βιτρίνες για τον Ρωμανό

-Μέλη από το Αυτόνομο Στέκι Ξάνθης κατέλαβαν το κτίριο του Εργατικού Κέντρου -Έγραψαν συνθήματα σε τοίχους, βιτρίνες και στο Ρολόι της Κ...

-Μέλη από το Αυτόνομο Στέκι Ξάνθης κατέλαβαν το κτίριο του Εργατικού Κέντρου
-Έγραψαν συνθήματα σε τοίχους, βιτρίνες και στο Ρολόι της Κεντρικής Πλατεία για τον Ν. Ρωμανό 

Το Εργατικό Κέντρο της Ξάνθης κατέλαβαν το βράδυ του Σαββάτου λίγο μετά τις 8.00 μέλη από το Αυτόνομο Στέκι, ολοκληρώνοντας την πορεία που πραγματοποίησαν στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. 

Ήδη από το απόγευμα του Σαββάτου είχε προγραμματιστεί συγκέντρωση έξω από τον χώρο των Προκάτ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην Ξάνθη, ενώ ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης. Οι διαδηλωτές, που δεν προκάλεσαν επεισόδια ή εντάσεις, κατέληξαν στο Εργατικό Κέντρο της πόλης, καταλαμβάνοντας το. 
Στην είσοδο αλλά και στον πρώτο όροφο του κτιρίου αναρτήθηκαν πανό με συνθήματα συμπαράστασης τόσο στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό όσο και με συνθήματα μνήμης για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου πριν από μερικά χρόνια στα Εξάρχεια. Όπως μάλιστα επισημαίνεται, η κατάληψη θα συνεχιστεί μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα του απεργού πείνας. 

Πορεία χωρίς επεισόδια 
Σε αντίθεση με τα όσα συνέβησαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το Σάββατο, στην πόλη της Ξάνθης δεν σημειώθηκαν επεισόδια κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την επέτειο της 6ης Δεκέμβρη, ενώ στην πορεία που πραγματοποιήθηκε στην πόλη συμμετείχαν πέραν των φοιτητών, μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η Αστυνομία επιτηρούσε από απόσταση την πορεία των διαδηλωτών, ενώ ταυτόχρονα ρύθμιζε την κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων. 

Τα μέλη του Αυτόνομου Στεκιού πέραν των πανό, έγραψαν συνθήματα σε τοίχους και βιτρίνες αλλά και στο Ρολόι της πόλης. 




Δεν υπάρχουν σχόλια