GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έσπασαν κάμερες και ΑΤΜ στην Κομοτηνή για Γρηγορόπουλο και Ρωμανό – Φθορές και στα ΕΛΤΑ

-Πραγματοποιήθηκε πορεία στην Κομοτηνή το απόγευμα του Σαββάτου  -ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Τζαμαρίες, κάμερες και ΑΤΜ σε 4 τρ...

-Πραγματοποιήθηκε πορεία στην Κομοτηνή το απόγευμα του Σαββάτου 

Τζαμαρίες, κάμερες και ΑΤΜ σε 4 τράπεζες στην Κομοτηνή, αλλά και τις κάμερες ασφαλείας στα ΕΛΤΑ, έσπασαν το απόγευμα του Σαββάτου αναρχικοί που συμμετείχαν στην πορεία που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου. 

Περίπου 200 άτομα, προερχόμενα από το συντονιστικό της κατάληψης του Δημαρχείου της πόλης, των ΕΑΑΚ και του αναρχικού στεκιού Utopia, συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημαρχείο που κατελήφθη, πραγματοποιώντας στη συνέχεια πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. 

Η πορεία κατέληξε στο Δημαρχείο, ενώ κατά τη διάρκεια αυτής σπάστηκαν τζαμαρίες, κάμερες και ΑΤΜ από 4 τράπεζες και οι κάμερες των ΕΛΤΑ. Άξιο αναφοράς το γεγονός πως κάποια στιγμή οι διαδηλωτές βρέθηκαν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της Κομοτηνής φωνάζοντας συνθήματα κατά της Αστυνομίας. Κατά την αποχώρησή του από το Αστυνομικό Τμήμα ο κορμός της πορείας βρέθηκε στο Σπαθί της Κεντρικής Πλατείας, όπου έγραψαν συνθήματα συμπαράστασης στον Νίκο Ρωμανό. 

Το κέντρο της πόλης κατά τη διάρκεια της πορείας είχε κυριολεκτικά νεκρώσει, ενώ ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις περιφρουρούσαν την κινητοποίηση των διαδηλωτών.




Δεν υπάρχουν σχόλια