GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στις φλόγες 30 στρέμματα παραλίμνιας έκτασης στο Σέλινο – Επί 4 ώρες έσβησαν οι Πυροσβέστες!

Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 30 στρέμματα σε παραλίμνια έκταση στο Σέλινο Ξάνθης, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συν...

Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 30 στρέμματα σε παραλίμνια έκταση στο Σέλινο Ξάνθης, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. 

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης με επανδρωμένα οχήματα αναλαμβάνοντας το έργο της κατάσβεσης. “Κάθε χρόνο έχουμε παρόμοια περιστατικά σε αυτές τις περιοχές αλλά και στα Μάγγανα. Πιθανόν κάποιοι θέλουν να τις κάψουν για κάποιους λόγους” σημειώνει ο Διοικητής της Π.Υ. Ξάνθης κ. Χρήστος Καλογουλίδης, τονίζοντας πως “το θέμα είναι ότι φτάνουν τα οχήματά μας εκεί και δεν μπορούν να πλησιάσουν λόγω του εδάφους και βουλιάζουν. Ψάχνουμε μετά να βρούμε γεωργικά μηχανήματα να μας τραβήξουν”.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 9.00 ενώ μέχρι και τη 1.00 τα μεσάνυχτα τα οχήματα της Π.Υ. Ξάνθης βρίσκονταν στο σημείο. Από τη φωτιά δεν προκλήθηκαν ζημιές σε αγροτικές εκτάσεις, παρά μόνο σε καλαμιές που εντοπίζονται στην περιοχή ευρύτερα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια