GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τέλος οι ενδιάμεσες εκπτώσεις - Έρχονται δεκαήμερα προσφορών με γεωγραφικά ή θεματικά κριτήρια

Την κατάργηση των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων εξετάζει το υπουργείο Ανάπτυξης, καθώς από τη μέχρι τώρα εφαρμογή τους φάνηκε ότι αυτές δ...

Την κατάργηση των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων εξετάζει το υπουργείο Ανάπτυξης, καθώς από τη μέχρι τώρα εφαρμογή τους φάνηκε ότι αυτές δεν είχαν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Μάλιστα τώρα εξετάζεται το ενδεχόμενο δεκαήμερων ή δεκαπενθήμερων προσφορών με γεωγραφικά ή θεματικά κριτήρια, κάτι που θα αποφασίζεται από τον οικείο αντιπεριφερειάρχη ύστερα από γνωμοδότηση των τοπικών εμπορικών συλλόγων.

Σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ το νέο θεσμικό πλαίσιο για τη διαχείριση του ΕΣΠΑ αναμένεται να δημοσιοποιήσει τις επόμενες ημέρες το υπουργείο Ανάπτυξης, ενώ έως τον Δεκέμβριο θα είναι έτοιμος και ο νέος αναπτυξιακός νόμος, που θα προσαρμόζει τα ποσοστά των ενισχύσεων στα νέα, μειωμένα όρια που ορίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, επισημαίνοντας ότι «η λογική της κυβέρνησης δεν είναι αυτή των θαλασσοδωρεών».

Δεν υπάρχουν σχόλια