GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μήνυμα από τον Γιάννη Μπούτο – Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

Φίλες – Φίλοι συντοπίτες, Η Περιφέρεια δεν μπορεί και δεν πρέπει να λειτουργεί ως επενδυτής παλαιοκομματικού τύπου στα πρότυπα κρατικ...

Φίλες – Φίλοι συντοπίτες,
Η Περιφέρεια δεν μπορεί και δεν πρέπει να λειτουργεί ως επενδυτής παλαιοκομματικού τύπου στα πρότυπα κρατικοδίαιτων επιχειρήσεων του παρελθόντος. Υποχρεούται να είναι αρωγός και να εκπονεί επενδυτικά προγράμματα για την ανάπτυξη του τόπου μας και την καταπολέμηση της ανεργίας. 

Με το βλέμμα μπροστά, με ιδέες και όραμα για να αναβαθμίσουμε τον τόπο μας και να τον καταστήσουμε πρότυπο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. 

Οφείλουμε...
Να οργανώσουμε και να εκσυγχρονίσουμε την αγροτική παραγωγή με οικολογική συνείδηση και νέα ανταγωνιστικά προϊόντα με νέες μεθόδους καλλιέργειας για άνοιγμα νέων αγορών. 
Να αναδείξουμε την περιφερειακή ενότητα Ξάνθης ως πολιτιστική πρωτεύουσα της περιφέρειας, με εμπλουτισμό των ήδη υπαρχουσών δράσεων εικαστικού και πολιτιστικού περιεχομένου. 
Για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος με σεβασμό στην ιστορία του τόπου, στον πολιτισμό της περιοχής και στις ιδιαίτερες ομορφιές του. 

Σύντομο Βιογραφικό
Ζω στην Ξάνθη και εργάζομαι στο Γενικό Νοσοκομείο ως ραδιολόγος – ακτινολόγος. 
Παντρεμένος με την Κελεμενή Στυλιανή και έχουμε δυο κόρες και έναν γιο. 
Η δράση μου στο συνδικαλιστικό κίνημα με ανέδειξε ως αιρετό μέλος του σωματείου των εργαζομένων του Γ.Ν. Ξάνθης επί δύο συνεχείς θητείες και σε οργανωτικό γραμματέα της ΑΔΕΔΥ. 
Συμμετέχω ενεργά ως μέλος του Συλλόγου Τριτέκνων, του Γηροκομείου Ξάνθης και του Συλλόγου Αιμοδοτών Ξάνθης. 

Κιν. 6944686535
E-mail: j.mpoutos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια