GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χρήματα και νερό έστειλε η Ξάνθη στην Κεφαλονιά - Συγκέντρωσε 4.300 ευρώ η Μητρόπολη

Το δικό της λιθαράκι ενίσχυσης των εκατοντάδων σεισμόπληκτων κατοίκων της Κεφαλονιάς έβαλε η Μητρόπολη Ξάνθης η οποία προχώρησε στην αποστ...

Το δικό της λιθαράκι ενίσχυσης των εκατοντάδων σεισμόπληκτων κατοίκων της Κεφαλονιάς έβαλε η Μητρόπολη Ξάνθης η οποία προχώρησε στην αποστολή μεγάλης ποσότητας εμφιαλωμένου νερού καθώς και χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από δίσκους στις κατά τόπους ενορίες.  

Όπως είναι γνωστό το νερό στην Κεφαλονιά έχει κριθεί ως ακατάλληλο και οι κάτοικοι δεν μπορούν να προχωρήσουν στην κατανάλωσή του. Αντίθετα είναι αναγκασμένοι να πίνουν εμφιαλωμένα νερά, τα οποία και καταφτάνουν στο νησί. Η Ι.Μ. Ξάνθης απέστειλε συνολικά τρεις τόνους εμφιαλωμένου ύδατος προς ενίσχυση των σεισμόπληκτων ενώ η βοήθεια αναμένεται να συνεχιστεί και με τη διάθεση χρημάτων προς ανακούφιση των κατοίκων, όπως σημειώνεται από πλευράς της Μητρόπολης. 

Παράλληλα συγκεντρώθηκε το ποσό των 4.300 ευρώ τα οποία εστάλησαν στους σεισμόπληκτους. Η Μητρόπολη Κεφαλονιάς εξέδωσε ευχαριστήρια επιστολή προς τη Μητρόπολη Ξάνθης στην οποία αναφέρει: 

«Λάβαμε μέσω της Εθνικής Τράπεζας το σημαντικό ποσό των 4.300 ευρώ προϊόν του δίσκου της αγάπης του ευσεβούς ποιμνίου σας για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς. 

Η αδελφική διδακτική αγάπη σας μας κατασυγκινεί και μετά βαθύτατης ευγνωμοσύνης εκφράζουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες. 

Ο προστάτης και πολυούχος μας θαυματουργός Άγιος Γεράσιμος να ανταποδώσει πολλαπλάσια στους ευλαβείς δωρητές υγεία και κάθε προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική πρόοδο και ευλογία». 

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως χρήματα, και για την ακρίβεια 3.300 ευρώ, συγκέντρωσαν και απέστειλαν στην Κεφαλονιά και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ξάνθης που συμμετέχουν στις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια