GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σταματούν τα επί πληρωμή φοιτητικά δρομολόγια στην Κομοτηνή

Στην απόφαση να αναστείλει τα δρομολόγια με αντίτιμο από και προς την Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής έλαβε το Δ.Σ. του Αστικού ΚΤΕΛ Κομοτηνής...

Στην απόφαση να αναστείλει τα δρομολόγια με αντίτιμο από και προς την Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής έλαβε το Δ.Σ. του Αστικού ΚΤΕΛ Κομοτηνής, μετά και τις αντιδράσεις των φοιτητών, οι οποίοι προχώρησαν το τελευταίο διάστημα σε καταλήψεις λεωφορείων. 

«Η εταιρεία μας Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής ΑΕ, με κύρια επαγγελματική δραστηριότητα μεταφορές επιβατών αστικές συγκοινωνίες, έχει υπογράψει σύμβαση με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, για την μεταφορά των φοιτητών –σπουδαστών του ιδρύματος, προς τους χώρους σίτισης, στέγασης και εκπαίδευσης, για συγκεκριμένο αριθμό δρομολογίων, μισθωμένα από το ΔΠΘ» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Αστικό ΚΤΕΛ, εξηγώντας πως «έλαβε την απόφαση για δρομολόγηση επιπλέον αυτοκινήτων (με αντίτιμο 0,60) από το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος 2012-2013, καθώς τα μισθωμένα δρομολόγια δεν επαρκούσαν για την ασφαλή και νόμιμη εξυπηρέτηση των επιβαινόντων.

Κατόπιν όμως επαναλαμβανόμενων περιστατικών στα δρομολόγια με αντίτιμο (δεν πληρώνω, θέλω δωρεάν μεταφορά, κατάληψη λεωφορείων κλπ), αποφασίζουμε την διακοπή αυτών των δρομολογίων προς την γραμμή της Πανεπιστημιούπολης. Εκφράζουμε την λύπη μας εκ των προτέρων για τους σπουδαστές – φοιτητές που θα ταλαιπωρηθούν, συνέπεια της παραπάνω απόφασης».

Δεν υπάρχουν σχόλια