GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ξάνθη: Έμεινε παράλυτος 77χρονος από τον ιό του Δυτικού Νείλου (+VIDEO)

-Έμεινε έξι μήνες σε κέντρο αποκατάστασης στη Δράμα. Σήμερα κινείται με Π -Ζει έναν ζωντανό εφιάλτη καθημερινά, αυτός και η ηλικιωμέν...

-Έμεινε έξι μήνες σε κέντρο αποκατάστασης στη Δράμα. Σήμερα κινείται με Π
-Ζει έναν ζωντανό εφιάλτη καθημερινά, αυτός και η ηλικιωμένη γυναίκα του από τη Γενισέα 
-Έπεσε σε κώμα και μετά καθηλώθηκε στο κρεβάτι  

Έναν ζωντανό εφιάλτη ζει καθημερινά ο 77χρονος σήμερα κ. Παναγιώτης Χατζόπουλος από τη Γενισέα Ξάνθης, ο οποίος προσεβλήθη το καλοκαίρι του 2012 από τον ιό του Δυτικού Νείλου, έπεσε σε κώμα, βρέθηκε σε κέντρο αποκατάστασης και καθηλώθηκε στο κρεβάτι για σχεδόν έναν χρόνο. 

Ο κ. Παναγιώτης, νόσησε πέρσι τον Αύγουστο όταν και εισήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης με τα συμπτώματα του ιού. Έπεσε σε κώμα για δεκαπέντε ημέρες και κάπως έτσι ξεκίνησε το μαρτύριο του, το οποίο μέχρι και σήμερα δεν έχει τελειώσει. 

Έπεσε σε κώμα και μετά καθηλώθηκε στο κρεβάτι 
Όπως σημειώνει η  ηλικιωμένη σύζυγος του κ. Παναγιώτη, όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας της άρχισε να παρουσιάζει συμπτώματα πυρετού και ρίγους. «Στην αρχή δεν μας έλεγε τι είχε. Μάλλον τον τσίμπησε το κουνούπι όταν πήγαινε στο κτήμα που έχουμε στα Πηγάδια» εξηγεί η ίδια, προσθέτοντας πως «μια μέρα τον είδα να φοράει μια μάλλινη μπλούζα και του λέω γιατί τη φοράς; Έξω σκάει ο κόσμος». 

Προσφάτως κατάφερε να
σηκωθεί από το κρεβάτι. Κινείται με Π
Στις 15 Αυγούστου του 2012 ο κ. Παναγιώτης νοσηλευόταν στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου, όπου έπεσε σε κώμα για δεκαπέντε ημέρες ενώ όπως αναφέρει η σύζυγός του, φανερά συγκινημένη και μη μπορώντας να ξεχάσει τις ημέρες εκείνες, «μόλις βγήκαμε από τον Νοσοκομείο μας τον έδωσαν νεκρό». Ακολούθως βρέθηκε για σχεδόν έξι μήνες σε κέντρο αποκατάστασης στη Δράμα, με τον ασφαλιστικό του φορέα να του καλύπτει τα έξοδα νοσηλείας, ωστόσο στη συνέχεια και μέχρι πρότινος βρισκόταν καθηλωμένος στο κρεβάτι του σπιτιού του με τη σύζυγό του στο πλάι του άγρυπνη φρουρό.    

«Ακόμη και σήμερα τυραννιόμαστε. Ο άνδρας μου κινείται με Π και θέλει συνεχή φροντίδα. Πληρώσαμε πάρα πολλούς γιατρούς που έρχονταν στο σπίτι για κάθε πάθηση που εμφάνιζε, ενώ ακόμη και σήμερα πληρώνουμε μια νοσοκόμα καθημερινά για τις πληγές από την κατάκλιση» εξηγεί η σύζυγος του κ. Παναγιώτη, για να συμπληρώσει πως «το μυαλό του φεύγει. Ήταν κουρέας παλιά και πολλές φορές τα βράδια μου ζητάει τα ξυράφια του, ή ξεχνάει. Εγώ παίρνω 5 χάπια το πρωί και 4 το βράδυ, έχω γίνει κουρέλια. Όποιον και να ρωτήσετε για τον άνδρα μου θα σας πει ότι ήταν ο πιο γερός και άξιος άνθρωπος στον κόσμο. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχει πάθει κάτι τέτοιο από ένα κουνούπι». 

Το ηλικιωμένο ζεύγος ακόμη και σήμερα ταλαιπωρείται 
Το ηλικιωμένο ζεύγος, που κατοικεί στη Γενισέα, έχει δαπανήσει πολλές χιλιάδες ευρώ στην αποθεραπεία του παθόντα, με την οργή, όπως είναι φυσιολογικό, να περισσεύει. «Εδώ και λίγο καιρό ο άνδρας μου περπατάει και πάλι βέβαια με βοήθεια. Δεν έχουμε αφήσει γιατρό για κάθε μια πάθηση που να μην έχει έρθει στο σπίτι μας. Είναι πολύ μεγάλη η επιβάρυνση για εμάς» τονίζει η ίδια, υπογραμμίζοντας πως «οι γιατροί πολλές φορές που έλεγαν ότι θα πεθάνει. Αυτό που έπαθε ο άνδρας μου να το πάθουν αυτοί οι ίδιοι οι υπεύθυνοι, αλλά να γίνουν καλά. Θεωρώ ότι αυτά που τραβήξαμε εμείς δεν τα τράβηξε κανένας, ζωντανός ή πεθαμένος. Τώρα κάθεται πολλές φορές και κλαίει και λέει θα πεθάνω και του λέω τώρα που πάτησες στα πόδια σου θα πεθάνεις;». 

Δεν υπάρχουν σχόλια