GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θράκη: Ξεκίνησε η επιμόρφωση των προσληφθέντων Ιεροδιδασκάλων!

-Το παρών στην έναρξη των εκπαιδευτικών σεμιναρίων έδωσε ο Γ.Γ. Θρησκευμάτων  Το πρωί της Δευτέρας στο αμφιθέατρο του κτιρίου του Μουσ...

-Το παρών στην έναρξη των εκπαιδευτικών σεμιναρίων έδωσε ο Γ.Γ. Θρησκευμάτων 

Το πρωί της Δευτέρας στο αμφιθέατρο του κτιρίου του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής ξεκίνησε η επιμόρφωση των προσληφθέντων Ιεροδιδασκάλων της Ισλαμικής θρησκείας στη Θράκη. 

Πρόκειται για μια σειρά από σεμινάρια τα οποία πραγματοποιούν επιλεγμένοι καθηγητές Θεολογίας και τα οποία κρίθηκε απαραίτητο πως πρέπει να παρακολουθήσουν οι τελικοί επιλεχθέντες Ιεροδιδάσκαλοι της Θράκης πριν μπουν στις σχολικές αίθουσες διδασκαλίας. 

Η αρχή έγινε στις 9.00 το πρωί της Δευτέρας παρουσία του Γενικού Γραμματέα Θρησκευμάτων κ. Γιώργου Καλαντζή, ο οποίος απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό πριν την έναρξη των σεμιναρίων. Το παρών επίσης έδωσαν οι Μουφτήδες Κομοτηνής, Ξάνθης, Διδυμοτείχου και ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, κ. Σάββας Μελισσόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ιεροδιδάσκαλοι θα προχωρήσουν στη διδαχή της Ισλαμικής θρησκείας σε όλη της Θράκη μετά και την πρόσφατη αλλαγή της νομοθεσίας για τους Ιεροδιδασκάλους. Η επιλογή τους έγινε μετά από σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια