GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σταμάτησε η φύλαξη των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη

-Και στην Ξάνθη έρευνες για πιθανή εμπλοκή στις δράσεις της Οργάνωσης  Στην αποκλιμάκωση της έντασης που έχει δημιουργηθεί τις τελευτα...

-Και στην Ξάνθη έρευνες για πιθανή εμπλοκή στις δράσεις της Οργάνωσης 

Στην αποκλιμάκωση της έντασης που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, ακόμη και στην περιοχή της Ξάνθης, μετά και τις πρόσφατες εξελίξεις για την Χρυσή Αυγή ελπίζουν οι Αστυνομικές Αρχές της περιοχής, που από το πρωί της Δευτέρας σταμάτησαν τη φρούρηση των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης στην Ξάνθη. 

Όπως είναι γνωστό από την περασμένη εβδομάδα ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν επί 24ωρου βάσεως κάτω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και 28ης Οκτωβρίου στο κέντρο της Ξάνθης. Η απόφαση είχε ληφθεί σε κεντρικό επίπεδο υπό τον φόβο εκδήλωσης επεισοδίων. 

Η εξέλιξη αυτή είχε δημιουργήσει μια αίσθηση αστυνομοκρατούμενης πόλης, καθώς Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν διάσπαρτες σε κομβικά σημεία του κέντρου της Ξάνθης ή πραγματοποιούσαν συχνές επιδρομές μέσα στην πόλη, κυρίως μετά τις απογευματινές ώρες. 

Χαρακτηριστικό το γεγονός πως την ημέρα που μέλη αριστερών οργανώσεων πραγματοποιούσαν αντιφασιστική συναυλία στην Κεντρική Πλατεία της πόλης δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονταν παρατεταγμένες έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, και πάλι υπό τον φόβο εκδήλωσης επεισοδίων. 

Την ίδια στιγμή ωστόσο και στην περιοχή της Ξάνθης, όπως και στο σύνολο της χώρας, φαίνεται πως διενεργούνται έρευνες οι οποίες εξετάζουν το ενδεχόμενο πιθανής εμπλοκής μελών της Χ.Α. - φίλων της οργάνωσης, ακόμη και ατόμων που μπορεί να είχαν εκδηλώσει θετικά συναισθήματα για τη Χ.Α. ή να εμπλέκονται έστω και εμμέσως με την οργάνωση - τοπικά σε έκνομες συμπεριφορές, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής αυτές να έχουν αποφέρει θετικό αποτέλεσμα. Σε μια εκ των περιπτώσεων, οικία “υπόπτου” έγινε φύλλο και φτερό μέσα στην νύχτα, χωρίς να βρεθεί το παραμικρό με τον ιδιοκτήτη αυτής να επισημαίνει πως ουδεμία σχέση έχει με την Χρυσή Αυγή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια