GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Λεκτική “επίθεση” του δημάρχου Ξάνθης στον πρόεδρο της ΟΕΒΕΞ!

-«Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές τόσο πιο συχνά θα έρχεσαι στο δημοτικό συμβούλιο» είπε ο κος Μιχάλης Στυλιανίδης -Ο κος Σωτήρης Τσια...


-«Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές τόσο πιο συχνά θα έρχεσαι στο δημοτικό συμβούλιο» είπε ο κος Μιχάλης Στυλιανίδης
-Ο κος Σωτήρης Τσιακίρογλου είχε ζήτησε να καταθέσει πρόταση, αλλά δεν του δόθηκε ο λόγος! 

Την ένταξη έργων του δήμου στο πρόγραμμα της αστικής ανάπλασης ΟΣΑΑ, που επιδοτείται από ευρωπαϊκούς πόρους, έθεσε με ερώτησή του προς τον δήμαρχο Ξάνθης ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κος Απόστολος Αγκόρτας, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Στην εξέλιξη ωστόσο της συζήτησης που ακλούθησε της ερώτησης ο δήμαρχος Ξάνθης κος Μιχάλης Στυλιανίδης “επιτέθηκε” λεκτικά στον πρόεδρο της ΟΕΒΕ Ξάνθης, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο τελευταίες έχει πολιτικές βλέψεις για τον δήμο Ξάνθης.  

Όπως ανέφερε ο κος Αγκόρτσας στο ερώτημά του, το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στο τέλος του Μαρτίου και ζήτησε από τον δήμαρχο να απαντήσει στο εάν θα συμπεριληφθεί σε αυτό η πρόταση που κατέθεσαν από κοινού η ΟΕΒΕ Ξάνθης και το ΚΤΕΛ Ξάνθης για την αγορά mini bus. Η πρόταση αυτή κατατέθηκε πριν από αρκετούς μήνες στον δήμαρχο Ξάνθης και παρά το γεγονός πως είχε δημοσιευτεί στον τοπικό Τύπο, η αντιπολίτευση δήλωσε άγνοια για την πρόταση. 

Από τη μεριά του ο δήμαρχος Ξάνθης ανέφερε πως η κατάθεση προτάσεων για το ως άνω πρόγραμμα έχει ολοκληρωθεί, ενώ παρά το γεγονός πως ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΞ, κος Σωτήρης Τσιακίρογλου, έδωσε το παρών στη συνεδρίαση ζητώντας τον λόγο για να αναπτύξει εκ νέου την πρόταση που είχε καταθέσει η Ομοσπονδία δεν του δόθηκε βήμα ομιλίας, ενώ ο δήμαρχος Ξάνθης σχολιάζοντας την παρουσία του κ. Τσιακίρογλου ανέφερε πως «όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές η παρουσία σας στο δημοτικό συμβούλιο θα πληθαίνει» αφήνοντας να εννοηθεί πως ο κος Τσιακίρογλου έχει πολιτικές βλέψεις για τον δήμο Ξάνθης, για να συμπληρώσει πως δεν υπάρχει λόγος να τεθεί εκ νέου η πρόταση της ΟΕΒΕΞ από τη στιγμή που ήδη έχει απορριφτεί.  

Αμέσως μετά την τοποθέτησή αυτή του κ. Στυλιανίδη, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΞ αποχώρησε από την αίθουσα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μέλη της αντιπολίτευση ζήτησαν να λαμβάνουν γνώση για τέτοιου είδους προτάσεις ώστε να υπάρχει η αντίστοιχη συζήτησή τους από το σώμα.