GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Φρικτό έγκλημα στην Ξάνθη. Βίασαν και έκαψαν ζωντανή 34χρόνη έξω από το σπίτι της! (+VIDEO)

-Αναζητούνται οι δράστες που με τόσο μένος σκότωσαν την 34χρόνη -Την κακοποίησαν βαριά, τη βίασαν και μετά την έκαψαν ζωντανή έξω από το...

-Αναζητούνται οι δράστες που με τόσο μένος σκότωσαν την 34χρόνη
-Την κακοποίησαν βαριά, τη βίασαν και μετά την έκαψαν ζωντανή έξω από το πατρικό της!

-Στην αρχή οι γείτονες νόμιζαν ότι κάτι πήρε φωτιά, πίσω από τις φλόγες όμως βρισκόταν η 34χρόνη
-Άκουσαν τα ουρλιαχτά της άτυχης κοπέλας και βγήκαν στα μπαλκόνια να δουν τι συμβαίνει
-Τραγικές φιγούρες ο πατέρας και ο αδελφός της που κατέβηκαν να βοηθήσουν χωρίς να ξέρουν τι είχε συμβεί!
-Εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για έγκλημα πάθους!
 

Βουβή και δραματικά σοκαρισμένη παρακολουθεί το φρικιαστικό έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης η τοπική κοινωνία της Ξάνθης, όταν μια 34χρόνη κοπέλα βρέθηκε απανθρακωμένη κάτω από το πατρικό της σπίτι, αφού πρώτα είχε βασανιστεί και βιαστεί.

Όλα συνέβησαν γύρω στις 5.00 τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν η 34χρόνη, που κατοικεί στη Θεσσαλονίκη αλλά βρισκόταν στην Ξάνθη για τις γιορτές των Χριστουγέννων με την οικογένεια της, επέστρεφε μαζί με μια φίλη της από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο πατρικό της που βρίσκεται στη συμβολή των οδών 40 Εκκλησιών και Κοραή. Αφού αποχαιρέτησε τη φίλη της λίγα τετράγωνα πιο πριν η 34χρόνη συνέχισε τον δρόμο της μη μπορώντας φυσικά να διανοηθεί τα όσα φρικιαστικά θα επακολουθούσαν.

Άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες της επιτέθηκαν έξω ακριβώς από την πυλωτή της οικοδομής στην οποία διαμένει η οικογένεια της τη στιγμή που η ίδια είχε βάλει τα κλειδιά στην εξώπορτα της οικοδομής επιχειρώντας να φτάσει στο διαμέρισμα των γονιών της. Οι δράστες ασκώντας αδικαιολόγητη μανία, βίασαν την 34χρόνη ενώ στη συνέχεια τη βασάνισαν φτάνοντας στο σημείο να την κάψουν ζωντανή.

Αφαιρώντας βενζίνη από όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο στην πυλωτή της οικοδομής την περιέλουσαν και στη συνέχεια την έκαψαν ζωντανή. Από τις φωνές της 34χρόνης αναστατώθηκε η γειτονιά, με τους διαμένοντες στην περιοχή να βγαίνουν στα μπαλκόνια των γύρω οικοδομών αντικρίζοντας τις φλόγες χωρίς να μπορούν ωστόσο να διακρίνουν τι ακριβώς καιγόταν.

Αμέσως κάλεσαν την Πυροσβεστική, ενώ κάποιοι επιχείρησαν πετώντας νερό να σβήσουν τις φλόγες. Σύμφωνα με μαρτυρίες κάποιοι φώναζαν πως επρόκειτο για άνθρωπο ο οποίος καιγόταν. Φτάνοντας στο σημείο οι Πυροσβέστες αντίκρισαν δύο μηχανές οι οποίες είχαν τυλιχθεί στις φλόγες διακρίνοντας παράλληλα το μερικώς απανθρακωμένο σώμα της 34χρόνης.

Τραγικές φιγούρες της ιστορίας ο πατέρας και ο αδελφός της 34χρόνης που μη γνωρίζοντας τι συμβαίνει έσπευσαν να βοηθήσουν, αντικρίζοντας το αποτρόπαιο θέαμα. Στο σημείο κατέφτασαν δυνάμεις της Αστυνομίας που κατέκλυσαν τον χώρο του εγκλήματος, αναζητώντας στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους δράστες, ενώ παράλληλα το σώμα της 34χρόνης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για νεκροψία νεκροτομή.

Η 34χρόνη, κόρη γνωστού επιχειρηματία της Ξάνθης, όπως σημειώνουν γνωστοί και φίλοι της δεν διατηρούσε σχέση στην πόλη της Ξάνθης, μιας και η ίδια διέμενε στη Θεσσαλονίκη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής το εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για έγκλημα πάθους.

Δεν μας ενόχλησε κανείς!
«Δεν μας ενόχλησε κανείς όσο πίναμε το ποτό μας» φέρεται να δήλωσε  η φίλη της 34χρόνης που ήταν το τελευταίο άτομο που την είδε ζωντανή και η κατάθεση της οποίας αποτελεί το κλειδί για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Οι δύο κοπέλες είχαν βγει για να διασκεδάσουν και τίποτα δεν προμηνούσε το τι θα επακολουθούσε.

Σοκαρισμένος από το θέαμα ο ιατροδικαστής!
Σε δηλώσεις του ο ιατροδικαστής κ. Παύλος Παυλίδης ανέφερε ότι η 34χρόνης έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, ακατάσχετη αιμορραγία στα γεννητικά όργανα και εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού. Ο συνδυασμός αυτών των τριών ήταν σύμφωνα με τον ίδιο η αιτία του θανάτου της 34χρόνης.

«Αυτό που λένε για μαχαίρια δεν ισχύει. Η κοπέλα είχε ένα τραύμα στο κεφάλι το οποίο προήλθε από χτύπημα είτε σε τοίχο, είτε σε τσιμέντο», δήλωσε ο ιατροδικαστής προσθέτοντας ότι «είμαι 12 χρόνια ειδικός και πρώτη φορά βλέπω τον συνδυασμό των τριών αυτών πραγμάτων. Και χτυπήματα και σεξουαλική κακοποίηση και εγκαύματα, μάλιστα εν ζωή».

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Την 27-12-2012/05.05 στη Ξάνθη, σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας ανευρέθει από την Π.Υ. καμένο πτώμα ημεδαπής. Στο σημείο του συμβάντος κλήθηκε σταθμός Τ.Α. προκειμένου  διενεργήσει προανάκριση.