GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γ. Καλατζής: «Δεν θα αφήσω κανέναν να με προσβάλει!» (ακούστε εδώ)

-Άδικο και απαράδεκτο θεωρεί τον εκλογικό νόμο ο βουλευτής ΝΔ της Καβάλας… Αιχμές για πολιτικές επιθέσεις, που δέχεται ή ενδέχεται να...

-Άδικο και απαράδεκτο θεωρεί τον εκλογικό νόμο ο βουλευτής ΝΔ της Καβάλας…

Αιχμές για πολιτικές επιθέσεις, που δέχεται ή ενδέχεται να δεχθεί από έτερους βουλευτές της Περιφέρειας ΑΜΘ, άφησε ο κος Γιώργος Καλατζής βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, μιλώντας στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα.
Συγκεκριμένα, ο κος Καλατζής αναφερόμενος στον τρόπο που ο ίδιος σκοπεύει να κινηθεί σε πολιτικό επίπεδο, μετά και την εκλογή τους ως βουλευτής, ανέφερε πως προτεραιότητά του αποτελούν τα προβλήματα όλης της Περιφέρειας ΑΜΘ και όχι μόνο της Π.Ε. Καβάλας, από την οποία και εκλέγεται. «Δεν χωρίζω τον Έβρο, την Ξάνθη και τη Ροδόπη για μένα όλα είναι το ίδιο. Έχω περιφερειακή συνείδηση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος για να προσθέσει πως «εκείνο που προέχει είναι να έχουμε μια αποτελεσματική κυβέρνηση, όπου θα υπάρξει και συνεργασία. Εάν κάποιοι σκέφτονται τις επόμενες εκλογές ως προτεραιότητα δεν θα γίνει καλή δουλεία. Εμείς θα στηρίξουμε και την Περιφέρεια μας».
 
Όπως χαρακτηριστικά ωστόσο σημείωσε ο κος Καλατζής «είμαι ο παλαιότερος βουλευτής μόνο ο Καραμανλής είναι παλαιότερος από εμένα και αυτό απαιτεί σεβασμό απ’ όλους και τον περιμένω και τον επιβάλω. Δεν θέλω ιδιαίτερη μεταχείριση αλλά δεν μπορεί κανένας να με υποβαθμίσει και να με προσβάλει, δεν εννοώ προσωπικά αλλά σε αυτά που θα ζητάω για όλη την Περιφέρεια μου».  

Κληθείς να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα στην Π.Ε. Καβάλας, όπου λόγω του εκλογικού νόμου η ΝΔ εξέλεξε 4 βουλευτές, και τα υπόλοιπα κόμματα κανέναν, ο κος Καλατζής υπογράμμισε πως «το αποτέλεσμα στην Καβάλα είναι αποτέλεσμα του εκλογικού νόμου. Εγώ τον θεωρώ άδικο αυτόν τον νόμο, όπως άδικο ήταν και το ότι είχα πάρει 16.000 ψήφους και δεν είχα βγει βουλευτής. Είναι και λάθος και απαράδεκτος αυτός ο εκλογικός νόμος, μπορεί και πρέπει να αλλάξει, αλλά προς τα πού;» για να προσθέσει πως «ο προηγούμενος εκλογικός νόμος ήταν πιο τίμιος».