GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αποκλειστικά στην κάμερα του ThrakiToday.com ο Μίμης Πλέσσας

Στην κάμερα του ThrakiToday.com μίλησε αποκλειστικά ο πετυχημένος μουσικοσυνθέτης κος Μίμης Πλέσσας, ο οποίος βρέθηκε στην Ξάνθη το...

Στην κάμερα του ThrakiToday.com μίλησε αποκλειστικά ο πετυχημένος μουσικοσυνθέτης κος Μίμης Πλέσσας, ο οποίος βρέθηκε στην Ξάνθη το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο κος Πλέσσας έδωσε το παρών σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης στη Γενισέα προς τιμήν του ιδίου.

Οι νέοι είναι η ελπίδα μας…
«Για τη δικιά μου τη γενιά, η έννοια δάσκαλος, η έννοια γονιός ήταν ιερά που έπρεπε μεγαλώνοντας να την τιμήσουμε. Επειδή και οι γονείς και οι δάσκαλοί μου ήταν για μένα ότι ιερότερο, ήλπιζα ότι θα ρθει η στιγμή που θα με αξιώσει ο θεός να έχω την έξ’ όθεν καλή μαρτυρία για να μπορώ να είμαι αν μη τι άλλο αντάξιός τους» ανέφερε με αφοπλιστική σεμνότητα στην κάμερα του ThrakiToday.com ο κος Πλέσσας για να συμπληρώσει πως «το ότι είμαι εδώ σήμερα, ενώ εχθές το βράδυ τελείωσα παίζοντας στις 2.00 με διεθνείς τζαζίστες και τρεις ημέρες πριν είχα συμφωνική στο Μέγαρο Αθηνών δείχνει ακριβώς πόση ανάγκη έχω να επικοινωνώ και να κοινωνώ με τους νέους των επόμενων γενεών. Αυτοί οι νέοι είναι η ελπίδα μας και σε αυτούς έχουμε την υποχρέωση να δώσουμε ότι καλό μας έδωσαν οι δάσκαλοι μας για να μπορέσουν και εκείνοι να το δώσουν στα παιδία τους». 

Δείτε εδώ πως σχολίασε το γεγονός ο ίδιος ο κος Πλέσσας μιλώντας στο ThrakiToday.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 
Το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης τίμησε τον Μίμη Πλέσσα (+video)