GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πρώτη νίκη για Skoda Ξάνθη

Την πρώτη φετινή της νίκη πανηγύρισε η Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια, αφού κατάφερε να υπερπηδήσει το εμπόδιο του ΟΦΗ και να φτάσει στο σχετικά άν...

Την πρώτη φετινή της νίκη πανηγύρισε η Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια, αφού κατάφερε να υπερπηδήσει το εμπόδιο του ΟΦΗ και να φτάσει στο σχετικά άνετο 3-1. Ένα παιχνίδι που αρχικά έμοιαζε μονόδρομος για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, αφού η νίκη ήταν απαραίτητη για την συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και για την ψυχολογία της ομάδας. 

Ο προπονητής της Ξανθιωτών, Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν άλλαξε το σχήμα της ομάδας του, όμως προτίμησε μια αλλαγή στα πρόσωπα που αγωνίζονται στην επίθεση, με τους Μαρκόφσκι και Μάρα ξεκινούν αντί τους Καζάκη και Σουάνη.

Η Skoda Ξάνθη από την έναρξη του αγώνα είχε ως στόχο τους 3 βαθμούς της νίκης και έτσι μπήκε με όρεξη και θέληση στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε και έφτασε στο γκολ λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου με τον Βασιλακάκη (41΄). Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με γκολ του Στάσιακ (51΄), γεγονός που έκανε τους ποδοσφαιριστές να αισθανθούν πιο άνετα, όμως η απότομη πτώση στην απόδοσή τους, έβαλε ξανά τον ΟΦΗ στο παιχνίδι που μείωσε με πέναλτι στο 64΄. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Δημήτρης Σουάνης στο 90΄, εξασφαλίζοντας το πρώτο τρίποντο της Skoda Ξάνθη στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι φάσεις του αγώνα:
5΄Σούτ του Σουμπίνιο, αποκρούει με δυσκολία ο Βιβιανί.

20΄Ωραία πάσα του Βασιλακάκη προς τον Μαρκόφσκι, λίγο πριν τελειώσει την φάση ο Σέρβος, τον πρόλαβε με προβολή ο Βερόν.

32΄Καλή εκτέλεση φάουλ για την Ξάνθη, με τον Μαρσελίνιο, μπλοκάρει ο Κάρολ.

41΄Γκολ για την Skoda Ξάνθη με τον Βασιλακάκη, μετά από σέντρα του Πόι από τα δεξιά, έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, νικώντας τον Κάρολ για το 1-0.

51΄Γκολ για τους Ξανθιώτες που πετυχαίνουν το 2-0 και παίρνουν ασφαλές προβάδισμα για την νίκη με τον Στάσιακ, που πλάσαρε εύστοχα τον Κάρολ μετά ασίστ του Μαρσελίνιο από εκτέλεση φάουλ.

64’ Γκολ για τον ΟΦΗ από εκτέλεση πέναλτι του Κάλαϊζιτς, μειώνει σε 2-1, η απότομη πτώση στην απόδοση της ξανθιώτικης ομάδας έβαλε στα καρέ της τον ΟΦΗ και ο Σουμπίνιο κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Εντιμάρ.

76΄Σουτ του Πόι από καλή θέση, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

78΄Σε μαρκάρισμα εκτός φάσης, ο Καζάκης δεν άκουσε το σφύριγμα του διαιτητή και συνέχισε την φάση για να δεχθεί ένα βίαιο μαρκάρισμα από τον Ταυλαρίδη που για κανένα λόγο δεν θα έπρεπε να γλιτώσει την κόκκινη, όμως ο διαιτητής αρκέστηκε στην κίτρινη.

89΄Σοβαρός τραυματισμός για τον Σπύρο Βάλλα, μετά από άλμα ο αρχηγός της ξανθιώτικης ομάδας έπεσε άσχημα στο έδαφος και φαίνεται να χτύπησε σοβαρά το χέρι του.

90΄Γκολ από τον Σουάνη σε μια φάση διαρκείας, μετά από σέντρα προς τον Καζάκη, ο Κάρολ έκανε άστοχη έξοδο και ο Πίτσος δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα, αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Σουάνης και με κεφαλιά σκόραρε για να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Skoda Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Εντιμάρ, Βάλλας (89' Σταθάκης), Στάσιακ, Μπέρτος, Βασιλακάκης, Ντίκα, Μάρα (59' Σουάνης), Πόι, Μαρσελίνιο, Μαρκόφσκι (72' Καζάκης).

OΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Πίτσος, Ταυλαρίδης, Γαλανόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Βερόν (58' Χ. Λόπεθ), Σουμπίνιο, Παπουλής, Τ. Λόπεθ (73' λ.τρ. Μπόντορ), Γεωργίου, Καμπάνταης (69' Μάντζιος).
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Αρετόπουλος (Τρικάλων), με βοηθούς τους κ. Γρεβένη (Χαλκιδικής) και κα. Κουρομπυλιά (Καρδίτσας).

Συντάκτης: Δημήτρης Καρακασίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια